Hyppää sisältöön

Lonely Planet hehkuttaa: tässä vuoden 2015 ykköskohde

Riikka Krenn
Riikka Krenn Päivitetty: 19.11.2014
Matkailujätti Lonely Planet on valinnut Singaporen suosituslistansa kärkeen ensi vuoden matkakohteita luokitellessaan.

Juhlavuosi nosti kärkeen

Lonely Planetin mukaan Singapore on vuoden 2015 mielenkiintoisin kohde. Kaupunkivaltio viettää tulevana vuonna 50-vuotisjuhlavuottaan, ja sen tiimoilta Singapore täyttyy tapahtumista ja uusista vierailukohteista.

Matkaopasjätin Best in Travel 2015 -kirja kehuu Singaporen viehätysvoimaa kainostelematta, sillä esimerkiksi Marina Bay on kuvattu kirjassa koko perheen huvittelukeskukseksi, ja Lonely Planetin mukaan uusien loisteliaiden hotellien ja vetovoimaisten hankkeiden myötä kokemus Singaporesta on noussut aivan uudelle tasolle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

– Juhlavuoden yhteydessä vuonna 2015 avataan monia uusia käyntikohteita, kuten esimerkiksi taidemuseo National Art Gallery sekä urheilukeskus Singapore Sports Hub. Kaiken tämän keskellä Singapore on kehittynyt paikalliseksi muotialan näyteikkunaksi, ja artesaanikahvilat ovat levinneet kaupunkiin kulovalkean tavoin. Brunssista on tullut tämän ajan juttu. Nämä elementit luovat melkoiset puitteet kaupungin 50-vuotispäiville, sanoo Lonely Planet.

Nimitys innostaa jatkamaan kehitystä

Singaporen matkailutoimisto on hyvillään kaupunkivaltion saamasta huomiosta ja arvostaa suuresti, että Singaporen ponnistelut huomioidaan merkittävällä tavalla. Nimitys on matkailutoimiston varatoimitusjohtaja Lynette Pangin mukaan myös suuri kunnianosoitus niille monille erilaisille laatuelämyksille, joita Singapore tarjoaa, ja se kannustaa matkailutoimistoa jatkamaan innovatiivisten matkailukonseptien kehittämistä.

– Juhliessamme nyt viittä hedelmällistä ja jännittävää matkailun kehittämisvuosikymmentä haluamme kiittää matkailualan eri toimijoita ja kaikkia singaporelaisia, jotka ovat väsymättä antaneet tukensa Singaporen matkailutoimiston tekemälle työlle. He ovat yhdessä auttaneet meitä tekemään tästä kaupungista huippuluokan kodin ja matkailukohteen, josta saamme olla tänään erittäin ylpeitä. Vuosi 2015 on Singaporessa juhlavuoden lisäksi myös seisahduksen paikka, sillä luomme katsauksen aiempiin saavutuksiin voidaksemme edetä tulevaisuuteen entistä vahvemmin, sanoo Lynette Pang.

Lonely Planetin Best in Travel -suositukset muodostuvat sadoista ideoista, joita yhtiö saa henkilökunnaltaan sekä laajalta joukolta uskollisia matkailijoita, bloggaajia ja twiittaajia. Saadut ehdotukset jalostetaan yrityksen matkailuasiantuntijoiden raadissa kunkin kohteen ajankohtaisuuden, kiinnostavuuden, arvon ja erikoisuuden pohjalta. Lonely Planet haluaa tuoda esille jokaisen kohteen ansiot ja ne ainutlaatuiset näkemykset, joita matkailijat voivat siellä kokea.

>> Etsi halpoja lentoja Singaporeen Rantapallon lentohaun avulla!

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: Singaporen matkailu
Kuva: Flickr / Leonid Yaitskiy

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Singaporen nähtävyydet

Singaporen parhaat nähtävyydet – nämä 15 paikkaa on koettava

Lomakohteiden juomat

Mitä lomakohteissa juodaan? Katso neljä suosikkidrinkkiä, joilla voit luoda lomatunnelmaa kotona

Maailman parhaat nähtävyydet

Maailman parhaat nähtävyydet: 15 klassikkokohdetta – tunnistatko näistä jokaisen?

Voiko vessateemainen ravintola olla liian yököttävä? Aasian 5+1 oudointa teemaravintolaa

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja