Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Lonely Planet hehkuttaa: tässä vuoden 2015 ykköskohde

Flickr / Leonid Yaitskiy artikkelin kuva
Uutiset
Matkailujätti Lonely Planet on valinnut Singaporen suosituslistansa kärkeen ensi vuoden matkakohteita luokitellessaan.
Teksti: Inka Khanji
Päivitetty: 19.11.2014
facebook   whatsapp

Juhlavuosi nosti kärkeen

Lonely Planetin mukaan Singapore on vuoden 2015 mielenkiintoisin kohde. Kaupunkivaltio viettää tulevana vuonna 50-vuotisjuhlavuottaan, ja sen tiimoilta Singapore täyttyy tapahtumista ja uusista vierailukohteista.

Matkaopasjätin Best in Travel 2015 -kirja kehuu Singaporen viehätysvoimaa kainostelematta, sillä esimerkiksi Marina Bay on kuvattu kirjassa koko perheen huvittelukeskukseksi, ja Lonely Planetin mukaan uusien loisteliaiden hotellien ja vetovoimaisten hankkeiden myötä kokemus Singaporesta on noussut aivan uudelle tasolle.

– Juhlavuoden yhteydessä vuonna 2015 avataan monia uusia käyntikohteita, kuten esimerkiksi taidemuseo National Art Gallery sekä urheilukeskus Singapore Sports Hub. Kaiken tämän keskellä Singapore on kehittynyt paikalliseksi muotialan näyteikkunaksi, ja artesaanikahvilat ovat levinneet kaupunkiin kulovalkean tavoin. Brunssista on tullut tämän ajan juttu. Nämä elementit luovat melkoiset puitteet kaupungin 50-vuotispäiville, sanoo Lonely Planet.

Nimitys innostaa jatkamaan kehitystä

Singaporen matkailutoimisto on hyvillään kaupunkivaltion saamasta huomiosta ja arvostaa suuresti, että Singaporen ponnistelut huomioidaan merkittävällä tavalla. Nimitys on matkailutoimiston varatoimitusjohtaja Lynette Pangin mukaan myös suuri kunnianosoitus niille monille erilaisille laatuelämyksille, joita Singapore tarjoaa, ja se kannustaa matkailutoimistoa jatkamaan innovatiivisten matkailukonseptien kehittämistä.

– Juhliessamme nyt viittä hedelmällistä ja jännittävää matkailun kehittämisvuosikymmentä haluamme kiittää matkailualan eri toimijoita ja kaikkia singaporelaisia, jotka ovat väsymättä antaneet tukensa Singaporen matkailutoimiston tekemälle työlle. He ovat yhdessä auttaneet meitä tekemään tästä kaupungista huippuluokan kodin ja matkailukohteen, josta saamme olla tänään erittäin ylpeitä. Vuosi 2015 on Singaporessa juhlavuoden lisäksi myös seisahduksen paikka, sillä luomme katsauksen aiempiin saavutuksiin voidaksemme edetä tulevaisuuteen entistä vahvemmin, sanoo Lynette Pang.

Lonely Planetin Best in Travel -suositukset muodostuvat sadoista ideoista, joita yhtiö saa henkilökunnaltaan sekä laajalta joukolta uskollisia matkailijoita, bloggaajia ja twiittaajia. Saadut ehdotukset jalostetaan yrityksen matkailuasiantuntijoiden raadissa kunkin kohteen ajankohtaisuuden, kiinnostavuuden, arvon ja erikoisuuden pohjalta. Lonely Planet haluaa tuoda esille jokaisen kohteen ansiot ja ne ainutlaatuiset näkemykset, joita matkailijat voivat siellä kokea.

>> Etsi halpoja lentoja Singaporeen Rantapallon lentohaun avulla!

Lähde: Singaporen matkailu
Kuva: Flickr / Leonid Yaitskiy

Yksi kommentti (1) Jätä kommentti

  1. Sen verran kaukana että jo kannattaa löytää ne halvimmat liput. Joku teoria taisi olla että 56 päivää ennen ja tiistaina. Näyttäisi että 54 päivää etukäteen tiistaina 13.1. pääsisi halvimmillaan 623 eurolla, mutta matkusteluun aikaa kuluukin sitten finskin suoraan nähden yli 25 tuntia enemmän
    http://parisrio.com/#/lennot/HEL/SIN/13-01-2015/20-01-2015/1/0/0
    Viikkoa myöhemmin suorilla lennoilla pääsee 629 euroon ja halvin 563. Hmm


  2. Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.