Hyppää sisältöön

Helsinkiin kaksi uutta Scandic-hotellia: avautuvat vuonna 2028

Rantapallon päätoimittaja Inka Khanji
Inka Khanji Päivitetty: 13.09.2023
Kaksi uutuushotellia tuo pääkaupunkiin kaikkiaan 459 uutta hotellihuonetta.

Hotellit osaksi monipuolista tapahtuma-aluetta

Scandic vahvistaa jalansijaansa Helsingissä avaamalla kaksi uutta hotellia Töölön kaupunginosaan vuonna 2028. Nyt sopimus on tehty 232-huoneisesta Scandic Go -hotellista sekä 227-huoneisesta Scandic-hotellista.

Kahden kilometrin päähän ydinkeskustasta avautuvat hotellit ovat osa uutta Garden Helsinki -kaupunkikehityshanketta, jonka alueelle on määrä avata tapahtuma-alue, joka sisältää viihde- ravintola ja toimistotiloja ja asuntoja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

 – Meillä on Scandicissa kasvustrategia ja jatkamme asemamme vahvistamista tärkeillä avainalueilla, joilla näemme suurta potentiaalia. On myös jännittävää esitellä Suomen markkinoille ensimmäinen Scandic Go -hotelli, Scandicin tuotemerkki nopeasti kasvavalla economy-segmentillä, kertoo Jens Mathiesen, Scandic Hotels Groupin toimitusjohtaja tiedotteessa.

Töölöön rakennettavan Garden Helsingin odotetaan toimivan monitoimiareenana kotimaisille ja kansainvälisille tapahtumille. Hotellit sijaitsevat samassa rakennuksessa tapahtumatilan kanssa.

Suomen ensimmäinen Scandic Go -hotelli tuo myös kotimaan markkinoille Scandicin tilallisesti tehokkaat ja budjettiystävälliset majoitusratkaisut. Scandic-hotelliin taas on luvassa pääosin kahden hengen huoneita, ja perhehuoneita, minkä lisäksi hotelliin rakennetaan kokoustiloja jopa 250 hengen tilaisuuksiin.

Lähde ja kuva: Scandic

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Hotelli U14, Helsinki

U14 on leikkisä design-hotelli keskellä Helsinkiä: perheomisteinen, mutta osa jättiketjua

Aamiaisannos lautasella

Helsingin herkullisimmat hotelliaamiaiset – 10 vaihtoehtoa

Helsingin iltapäiväteet

Iltapäivätee Helsingissä – katso neljä erilaista vaihtoehtoa

Hotel St. George

Tältä näyttää Helsingin tunnelmallinen luksushotelli – katso kuvat tyylikkäästä St. Georgesta

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja