Hyppää sisältöön

Aurinkomatkat aloittaa pakettimatkat kotimaassa – kohteina Lappi ja Ruka

Kirjoittajan oletuskuva
Heikki Siljamäki Päivitetty: 30.11.2021
Aurinkomatkat järjestää lokakuusta 2020 alkaen matkoja myös pohjoisen Suomen suosittuihin lomakohteisiin.

Pakettimatkoja Lappiin ja Rukalle

Perinteisesti rantalomiin keskittynyt suomalainen matkatoimisto Aurinkomatkat aloittaa pakettimatkat Lappiin ja Rukalle. Lapissa kohdevalikoimaan kuuluvat Levi, Ylläs ja Saariselkä. Matkatoimiston on tarkoitus tarjota matkoja kotimaan kohteisiin 10.10.2020–2.5.2021.

Ensimmäisenä matkat aloitetaan Rukalle, jonne tehdään syyslomamatkoja 10.10. alkaen. Syyslomalaisille Ruka tarjoaa esimerkiksi upeita kansallispuistomaisemia ja monipuoliset aktiviteettimahdollisuudet. Lapin kohteisiin matkoja järjestetään 21.11. alkaen. Matkan kestoksi voi valita pitkän viikonlopun, jolloin lähtöpäivä on torstaisin, tai kokonaisen viikon, jolloin lähtöpäivä on aina lauantaisin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aurinkomatkojen matkapakettiin kuuluvat majoitus, Finnairin suorat lennot ja ruumaan laitettava matkatavara. Halutessaan pakettiin voi ostaa myös kuljetukset lentokentältä hotelliin.

Koronatilanteen ja matkustusrajoitusten seurauksena Aurinkomatkat ei tällä hetkellä voi tarjota pakettimatkoja tuttuihin etelän lomakohteisiin. Matkatoimisto haluaa kuitenkin mahdollistaa asiakkailleen uudet ja turvalliset lomaelämykset Suomen maisemissa, tukien samalla kotimaan matkailuyrittäjiä.

– Halusimme löytää uusia tapoja toteuttaa suomalaisten lomaunelmia tämän poikkeuksellisen tilanteen keskelläkin. Aurinkomatkojen kotimaan matkat yhdistää helpon ja luotettavan pakettilomailun ja Lapin ja Rukan lomakeskusten monipuoliset aktiviteetit ja luontoelämykset. Tuomalla uudet kotimaan kohteet valikoimiimme voimme yhdessä kantaa kortemme kekoon kotimaisen matkailun puolesta, kertoo Aurinkomatkojen toimitusjohtaja Timo Kousa.

Lähde: Aurinkomatkat
Kuva: Shutterstock

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Mikä Levin hotelli sopii sinulle? 8 vinkkiä erilaisille matkailijoille

Magical Pond -iglut Rukalla

Tältä näyttävät Rukan tyylikkäät lasi-iglut – sängystä näet revontulet ja valoisat kesäyöt

Levin parhaat ravintolat

Ravintolavinkit Leville: 7 paikkaa, joissa herkutella loman aikana

Levi

Levin 11 parasta nähtävyyttä – lähes kaikki voi kokea vuoden ympäri

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja