Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Aurinkomatkat aloittaa pakettimatkat kotimaassa – kohteina Lappi ja Ruka

Shutterstock artikkelin kuva
Uutiset
Aurinkomatkat järjestää lokakuusta 2020 alkaen matkoja myös pohjoisen Suomen suosittuihin lomakohteisiin.
Teksti: Krista Ahonen
Päivitetty: 30.11.2021
facebook   whatsapp

Pakettimatkoja Lappiin ja Rukalle

Perinteisesti rantalomiin keskittynyt suomalainen matkatoimisto Aurinkomatkat aloittaa pakettimatkat Lappiin ja Rukalle. Lapissa kohdevalikoimaan kuuluvat Levi, Ylläs ja Saariselkä. Matkatoimiston on tarkoitus tarjota matkoja kotimaan kohteisiin 10.10.2020–2.5.2021.

Ensimmäisenä matkat aloitetaan Rukalle, jonne tehdään syyslomamatkoja 10.10. alkaen. Syyslomalaisille Ruka tarjoaa esimerkiksi upeita kansallispuistomaisemia ja monipuoliset aktiviteettimahdollisuudet. Lapin kohteisiin matkoja järjestetään 21.11. alkaen. Matkan kestoksi voi valita pitkän viikonlopun, jolloin lähtöpäivä on torstaisin, tai kokonaisen viikon, jolloin lähtöpäivä on aina lauantaisin.

Aurinkomatkojen matkapakettiin kuuluvat majoitus, Finnairin suorat lennot ja ruumaan laitettava matkatavara. Halutessaan pakettiin voi ostaa myös kuljetukset lentokentältä hotelliin.

Koronatilanteen ja matkustusrajoitusten seurauksena Aurinkomatkat ei tällä hetkellä voi tarjota pakettimatkoja tuttuihin etelän lomakohteisiin. Matkatoimisto haluaa kuitenkin mahdollistaa asiakkailleen uudet ja turvalliset lomaelämykset Suomen maisemissa, tukien samalla kotimaan matkailuyrittäjiä.

– Halusimme löytää uusia tapoja toteuttaa suomalaisten lomaunelmia tämän poikkeuksellisen tilanteen keskelläkin. Aurinkomatkojen kotimaan matkat yhdistää helpon ja luotettavan pakettilomailun ja Lapin ja Rukan lomakeskusten monipuoliset aktiviteetit ja luontoelämykset. Tuomalla uudet kotimaan kohteet valikoimiimme voimme yhdessä kantaa kortemme kekoon kotimaisen matkailun puolesta, kertoo Aurinkomatkojen toimitusjohtaja Timo Kousa.

Lähde: Aurinkomatkat
Kuva: Shutterstock

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.