hero taustakuva

Kylpyläloma Baltiassa – vinkit Viroon, Latviaan ja Liettuaan

artikkelin kuva
Luksus ja spa
Viro, Latvia ja Liettua ovat tunnettuja laadukkaasta kylpylätarjonnastaan ja mainiosta hinta-laatusuhteestaan. Varaussivusto Hotels.com keräsi listan Baltian suosikeista.
Teksti: Maria Hietala
Päivitetty: 20.12.2013
facebook   whatsapp

1. Viro on tuttu kylpyläkohde

Tallinnassa viiden tähden luksusta tarjoaa muun muassa erinomaisella paikalla vanhan kaupungin sydämessä sijaitseva hotelli Telegraaf. 1800-luvulta peräisin oleva rakennus suorastaan huokuu luksusta ja hotellin Elemis-kylpylässä voi nauttia lukuisia palkintoja keränneistä hoidoista.

Reviiriä kannattaa aikataulun salliessa laajentaa myös kaupungin ulkopuolelle: esimerkiksi Rakveressä, noin tunnin ajomatkan päässä Tallinnasta, sijaitseva Aqva Spa on käymisen arvoinen. Laajan hoitotarjonnan lisäksi hotellivierailla on pääsy kuuteen eri altaaseen.

2. Latviaan on helpot yhteydet

Riiassa keskeisellä paikalla sijaitseva ESPA Radisson Blu Hotel Latvija on äänestetty yhdeksi maailman parhaista kylpylöistä. Uniikki ilmapiiri ja ammattitaitoinen henkilökunta takaavat unohtumattoman elämyksen, ja hotellin 26. kerroksessa sijaitsevassa sky barista avautuvat upeat näköalat kaupungin yli.

Myös Jurmalan rantakohteesta noin 25 kilometrin päässä Riiasta löytyy useita erinomaisia hotelleja. Varma valinta on esimerkiksi moderni neljän tähden Jurmala Spa & Conference -hotelli, jossa vieraiden käytössä on useita altaita ja saunoja sekä valittavana yli sata erilaista hoitoa.

3. Liettua tarjoaa vaihtelua

Niille, jotka haluavat panostaa luksukseen, on Vilnan keskustassa sijaitseva viiden tähden Kempinski Hotel Cathedral Square mainio valinta. Kylpylän eksklusiivisessa ilmapiirissä kiire ja stressi unohtuvat helposti. Hotellista on upeat näkymät historialliseen vanhaankaupunkiin ja monet päänähtävyyksistä ovat kävelymatkan etäisyydellä.

Palangan rantakohde on puolestaan erinomainen vaihtoehto hiljaisuutta ja rauhaa kaipaaville. Hotelli Gabijan ilmava ja valoisa kylpyläosasto tarjoaa kattavat palvelut täysivaltaiseen kylpyläkokemukseen. Upea luonto ympäröi hotellia ja merenranta sekä kasvitieteellinen puutarha sijaitsevat kävelymatkan päässä.

Lähde: Hotels.com

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.