Hyppää sisältöön

Yllättikö ruuhka Helsinki-Vantaalla? 12 eurolla pääset turvatarkastuksen ohituskaistalle, mutta palvelu on saatavana vain loungen asiakkaille

Rantapallon päätoimittaja Inka Khanji
Inka Khanji Päivitetty: 17.01.2023
Lentoaseman turvatarkastusjonon voi ohittaa suuntaamalla Premium-kaistalle, vaikka taskussa ei olisikaan business-luokan lippua tai kaivattua tasokorttia. Loungen tarjoama palvelu tuo nopean turvatarkastuksen kaikkien matkustajien saataville.

Kaivattu palvelu Helsinki-Vantaalle

Yllättävät jonot turvatarkastukseen nostavat nopeasti hikikarpalot otsalle, mutta todellista pelkoa lennolta myöhästymisestä pitkien jonojen vuoksi ei tarvitse enää kokea. Lentoaseman tuloaulassa sijaitseva Plaza Premium -lounge myy palvelua, jonka avulla kuka tahansa voi käyttää turvatarkastuksen premium-kaistaa.

Käytännössä palvelu toimii niin, että se ostetaan loungen tiskiltä, ja henkilökunta kuljettaa asiakkaan loungen yksityisen hissin kautta suoraan premium-turvatarkastuksen eteen. Sen jälkeen he päästävät matkustajan turvatarkastuksen porteista läpi, ja matka voi jatkua ilman pitkiä jonoja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Inka KhanjiPlaza Premium lounge
Fast track -palvelu on saatavana tuloaulassa sijaitsevasta Plaza Premium -loungesta.

Fast track -palvelu on kaikkien loungen asiakkaiden käytettävissä. Lisäpalvelu maksaa 12 euroa henkilöä kohden.

Loungesta suositellaan ennakkovarausta palveluun, sillä loungen henkilökunta saattaa asiakkaat turvatarkastukseen. Saatavuuden mukaan palvelun voi kuitenkin ostaa myös ilman ennakkovarausta suoraan loungen tiskiltä. Silloin saattaa joutua odottamaan, mutta joka tapauksessa hetken odotus voi olla pienempi paha kuin turvatarkastuksessa tuskailu.

Palvelun voi varata ennakkoon sähköpostitse osoitteessa hel@allwaysvip.com.

Teksti: Inka Khanji
Kuvat: Finavia Oyj ja Inka Khanji

Rantapallon päätoimittaja Inka on aina valmis seikkailuun. Jos voi itse valita, suuntaa hän kaikkein mieluiten aktiivimatkalle maailman ääriin.
Lue lisää

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Passi

Unohditko passin kotiin? Näin saat uuden matkaa varten

Helsinki-Vantaan erikoiset palvelut

Tässä ovat Helsinki-Vantaan yllättävimmät palvelut – tiesitkö näistä?

Helsinki-Vantaan lentoasema

Kaiken tämän voit tehdä Helsinki-Vantaalla täysin ilmaiseksi – löysitkö jo nämä tilat ja palvelut?

Pysäköinti Helsinki-Vantaalla

Näin jätät auton parkkiin Helsinki-Vantaalle – tiesitkö, että yksi hotelliyö voi tuoda ilmaisen pysäköinnin loman ajaksi?

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja