Hyppää sisältöön

Tämä sinun tulee tietää lentokoneen vessoista ennen kuin yrität päästä kymppikerhoon

Rantapallon päätoimittaja Inka Khanji
Inka Khanji Päivitetty: 04.08.2017
Luulitko saavasi täyden lemmiskelyrauhan lukitsemalla lentokoneen vessan oven?

Lentokoneen vessan oven voi avata ulkopuolelta

Seksi lentokoneessa – siinä aihe, joka käy ainakin vastarakastuneiden mielessä yhteisellä lomamatkalla. Pitäisikö yrittää sujahtaa wc-tiloihin yhdessä pikaisia lemmenleikkejä varten?

Ennen kuin viet suunnitelman tositoimien tasolle, lue tämä. Brittiläinen uutissivusto The Sun muistuttaa, että lentokoneen vessan ovi on mahdollista avata ulkopuolelta. Lentomatkustajien harmiksi juuri wc-tilat tarjoavat usein ainoan mahdollisuuden päästä kymppikerhoon.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeneet matkustajat tietävät lentokoneen wc-tilojen näyttävän ulkoapäin lähes identtisiltä. Ovessa on pieni englanninkielinen kyltti, jossa lukee lavatory. Metallikyltin alapuolella on joko vihreänä tai punaisena näkyvä vastaavanlainen kyltti, joka kertoo onko vessa vapaa vai varattu.

Harvempi kuitenkaan tietää, että lavatory-kyltin läppää nostamalla alta paljastuu salainen vipu, jolla vessan oven saa avattua ulkoapäin. Tämä tarkoittaa sitä, että vessahuvit voivat teoriassa keskeytyä koska tahansa mikäli matkustamohenkilökunnan epäluulot heräävät.

Mahdollisuus avata wc:n ovi ulkoapäin on luonnollisesti olemassa turvallisuussyistä, jotta kukaan ei missään tilanteessa jää jumiin vessaan. Näin henkilökunnan on mahdollista pelastaa tilanne, jos esimerkiksi lapsi ei osaa avata lukkoa tai matkustaja saa sairaskohtauksen.

Jos kuitenkin haluat riskistä huolimatta kokeilla seksiä lentokoneessa, kannattaa nimettömänä pysyttelevän lentoemännän mukaan suosia erästä tiettyä konetyyppiä, mikä tekee haasteesta hieman helpomman.

>> Lue myös: Tiesitkö tämän kymppikerhosta? 6 faktaa seksistä lentokoneessa

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: The Sun
Kuva: Boeing

Rantapallon päätoimittaja Inka on aina valmis seikkailuun. Jos voi itse valita, suuntaa hän kaikkein mieluiten aktiivimatkalle maailman ääriin.
Lue lisää

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Lento vauvan kanssa

Ensimmäinen lento vauvan kanssa voi jännittää – lue vinkit sujuvaan matkaan

Lentoyhtiöiden codeshare-yhteistyö

Yllätyitkö, kun varasit lennon ja lähtöportilla odottaakin eri yhtiön kone? Tätä tarkoittaa codeshare-yhteistyö

Pysäköinti Helsinki-Vantaalla

Näin jätät auton parkkiin Helsinki-Vantaalle – tiesitkö, että yksi hotelliyö voi tuoda ilmaisen pysäköinnin loman ajaksi?

Norjan Kirkkoniemi

Finnairilta uusi reitti kesäkaudelle 2025 – lisävuoroja useille reiteille

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja