Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Tiesitkö tästä Helsingin salaisesta majapaikasta? Kaupungin upeimmat maisemat houkuttavat erityisesti aasialaismatkailijoita

Aallonkoti artikkelin kuva
Hotellit
Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevan Aallonkodin hulppea Finlandia-kattohuoneisto tarjoaa unohtumattoman yöpymiselämyksen.
Teksti: Inka Khanji
Päivitetty: 14.04.2022
facebook   whatsapp

Majoitu upean helsinkiläismaiseman äärellä

Mitä parempi maisema, sitä parempi hotelli. Tämä ajattelu on yhä useamman matkailijan mielessä majapaikkaa varatessa. Se ei ole ihme, sillä heti herätessä eteen avautuvat upeat maisemat asettavat erinomaisen lähtökohdan lomapäivälle paikasta riippumatta.

Helsingin upeimpien maisemien joukkoon lukeutuu vehreä Töölönlahden puisto, joka on tietysti parhaimmillaan kesäkuukausina. Tätä maisemaa pääsee ihastelemaan esimerkiksi aivan Töölönlahden kupeessa sijaitsevassa Aallonkodissa, jonka Finlandia-kattohuoneisto on rakennuksen paras maisemapaikka.

Finlandia Penthouse on 110 neliön kokoinen kattohuoneisto, johon kuuluu myös suuri terassi. Huoneiston maisemasaunasta avautuu näkymä Töölönlahden puistoon ja Helsingin keskustaan.

Huoneiston varusteluun kuuluu terassin ja maisemasaunan lisäksi kaksi makuuhuonetta, avokeittiö ja olohuone. Tila sopii mainiosti majapaikaksi Helsingin-lomalla. Hinta vaihtelee merkittävästi ajankohdasta riippuen: kattohuoneiston vuokra on arkisin noin 350 euroa, mutta viikonloppuisin se voi jopa tuplaantua.

Majapaikka on erityisesti kansainvälisten matkailijoiden suosiossa, mutta se on erinomainen tukikohta myös suomalaisille Helsingin-vierailijoille.

Katso kuvat Aallonkodin näyttävästä Finlandia-kattohuoneistosta!

AallonkotiAallonkoti, Helsinki
Kattohuoneistossa on hyvin varusteltu olohuone.
AallonkotiAallonkoti, Helsinki
Suuri terassi suurentaa kattohuoneistoa merkittävästi kesäkuukausina.
AallonkotiAallonkoti, Helsinki
Moderneista sauna- ja suihkutiloista avautuu mainio maisema.
AallonkotiAallonkoti, Helsinki
Tyylikkäästä kylpyhuoneesta on käynti suoraan parekkeelle.
AallonkotiAallonkoti, Helsinki
Vaikuttava maisema on Finlandia-huoneiston valtti.

>> Lue lisää vinkkejä Helsinkiin Rantapallon kohdeoppaasta!

Teksti: Inka Khanji
Kuvat: Aallonkoti

Yksi kommentti (1) Jätä kommentti

  1. Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.