hero taustakuva

Tällainen on uusi Scandic Pasila – kätevä sijainti lähellä asemaa ja tapahtumapaikkoja

Krista Ahonen artikkelin kuva
Hotellit
Pasilan hotellitarjonta monipuolistui uuden Scandic Pasila -hotellin avauduttua. Lue lisää hotellista ja katso kuvat!
Teksti: Krista Ahonen
Päivitetty: 31.08.2020
facebook   whatsapp

Yövy tyylikkäissä puitteissa

Helsingin Pasilassa on nyt enemmän vaihtoehtoja majoittujalle, kun uusi Scandic Pasila -hotelli avasi ovensa maanantaina 31.8. Hotelli sijaitsee Länsi-Pasilassa samassa rakennuksessa, jossa ennen toimi Original Sokos Hotel Pasila.

Scandic Pasilassa hotellivieraat pääsevät nauttimaan uudistetusta ilmeestä niin huoneissa kuin yleisissä tiloissa. Remontin yhteydessä vuonna 1982 rakennettuun kiinteistöön on myös vaihdettu esimerkiksi uudet ikkunat ja lisätty ilmastointi.

Tyylikkäissä huoneissa on sisustukseen otettu vaikutteita hotellin ympärillä sijaitsevista rakennuksista ja maisemista. Värimaailmaan kuuluvat erilaiset harmaan sävyt, joita on piristetty värikkäillä, kuten vihreillä ja keltaisilla, yksityiskohdilla ja sisustuselementeillä.

Hotellissa on yhteensä 178 huonetta ja huonevalikoimasta löytyy sopiva vaihtoehto jokaiseen tarpeeseen. Moniin huoneisiin saa yhden tai kaksi lisävuodetta, joten perheet mahtuvat majoittumaan mukavasti. Yhdelle tai kahdelle hengelle sopii esimerkiksi viihtyisä queen size -kokoisella vuoteella varusteltu huone. Hotellissa on myös muutama sviitti, kaksi esteetöntä huonetta sekä huoneita, joihin saa ottaa lisämaksusta lemmikin.

Scandic Pasilan alakerrasta löytyvät viihtyisä baari sekä ravintola Bellmanni, jossa on tarjolla tällä hetkellä aamiaista ja lounasta. Ravintolan ja baarin rennosta tunnelmasta ja herkullisesta ruoasta ovat tervetulleita nauttimaan kaikki ja ravintolalla on myös oma sisäänkäynti kadulta.

Hotellissa on myös kokoustiloja, pysäkointialue sähköautojen latauspisteillä varusteltuna sekä kuntosali ja sauna. Vastaanottoaulan pieni kauppa palvelee hotellivieraita ympäri vuorokauden ja sen valikoimaan kuuluu esimerkiksi juomia ja pientä syötävää.

Mainio sijainti lähellä asemaa ja tapahtumia

Uuden Scandic Pasilan suurimpia valtteja on sen erinomainen sijainti. Hotellista on vain lyhyt kävelymatka Pasilan asemalle ja Tripla-ostoskeskukseen, josta löytyy monipuolisesti vaihtoehtoja shoppailuun ja herkutteluun.

Scandic Pasila on kätevä tukikohta myös moniin tapahtumiin, kuten messuille, konsertteihin ja urheilutapahtumiin, saapuville matkailijoille, kun koronapandemian jälkeen suuremmat tapahtumat ovat taas mahdollisia.

Hotelli sijaitsee kätevän matka päässä esimerkiksi Messukeskuksesta sekä Hartwall Arenalta, joihin molempiin pääsee hotellilta kävellen hieman reilussa 10 minuutissa. Aivan hotellin edestä kulkee raitiovaunu, jolla pääsee helposti myös esimerkiksi Olympiastadionille ja Helsingin jäähallille.

Myös hyvät ulkoilumahdollisuudet ovat nopeasti hotellivieraiden saavutettavissa, sillä Scandic Pasila on aivan Keskuspuiston vieressä.

Katso kuvia uudesta Scandic Pasila -hotellista!

Krista AhonenScandic Pasila
Scandic Pasila -hotellissa on viihtyisä vastaanottoaula, josta löytyy pari pöytäryhmää sekä työskentelyyn tarkoitettuja tuoleja.
Krista AhonenScandic Pasila
Hotellissa on 178 huonetta, joista löytyy sopivan kokoinen vaihtoehto jokaiselle seurueelle.
Krista AhonenScandic Pasila
Moniin huoneisiin saa lisävuoteen ja yhden hengen mukava lisävuode aukeaa nojatuolista.
Krista AhonenScandic Pasila
Isommissa huoneissa on vuodesohva, johon mahtuu nukkumaan kaksi henkilöä.
Krista AhonenScandic Pasila
Hotellin sisustuksessa on käytetty paljon harmaata, mutta erilaiset tapetit ja värikkäät yksityiskohdat takaavat, ettei yleisilme ole tylsä vaan tyylikäs.
Scandic Pasila
Queen size -kokoisella vuoteella varusteltu huone on viihtyisä myös yhdelle.
Krista AhonenScandic Pasila
Hotellissa on myös yksi Master-sviitti ja muutama Junior-sviitti.
Krista AhonenScandic Pasila
Sviiteissä on erillinen oleskelutila.
Krista AhonenScandic Pasila
Alakerran viihtyisästi sisustetusta baarista on haluttu luoda koko korttelin olohuone.
Krista AhonenScandic Pasila
Hotellin ravintolassa on tarjolla aamiaista ja lounasta.

Lue myös: Helsingin hotellit – 10 majoitusvinkkiä pääkaupunkiin

Teksti ja kuvat: Krista Ahonen

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.