Hyppää sisältöön

Nauti luksuksesta keskellä upeaa saaristoluontoa – tällainen on uutuushotelli The Barö

Krista Ahonen
Krista Ahonen Päivitetty: 28.07.2021
Inkoossa sijaitseva The Barö -hotelli hurmaa kauniilla saaristoluonnolla, rauhallisuudella ja tasokkaalla hotellikokemuksella.

Nauti luksuksesta Inkoon saaristossa

Inkoon saaristossa, alle tunnin ajomatkan päässä Helsingistä sijaitseva The Barö on yksi kotimaan kiinnostavimmista hotelliuutuuksista, joka tarjoaa vieraille mahdollisuuden nauttia tasokkaasta lomasta saaristomaisemissa ja rauhallisen luonnon keskellä.

The Barö on rakennettu upealle paikalle kallion päälle meren rannalle. Niin hotellin arkkitehtuurissa kuin rakennusmateriaaleissa on huomioitu ympäröivä luonto, jotta hotelli sulautuu osaksi maisemaa eikä vahingoita sitä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kesäkuussa 2021 avatussa hotellissa on 12 huonetta, joista jokainen sijaitsee omassa rakennuksessa. Jokaisesta huoneesta aukeaa hulppea näköala merelle päin, jota voi ihastella isosta, koko seinän kokoisesta ikkunasta. Kahden hengen huoneissa on king size -kokoiset sängyt, kaappitilaa, kylpyhuone ja aurinkoterassi. Hotellissa on yksi sviitti, josta löytyy myös oma oleskelutila.

Tyylikkäät hotellihuoneet on sisustettu tummin sävyin ja niiden varusteluun kuuluvat esimerkiksi Balmuirin pyyhkeet, laadukkaat kylpytuotteet sekä hyvin varusteltu minibaari. Huoneissa on lisäksi takka, joka luo tunnelmaa erityisesti pimeän tullen.

Herkullista ruokaa ja aktiviteetteja

The Barö -hotellin monipuolisten puitteiden ansiosta voi saaristolomasta nauttia poistumatta kauas hotellin lähialueilta.

Hotellilla oma 40-paikkainen The Berg -ravintola, jonka annoksissa yhdistyvät perinteiset pohjoismaiset maut ja modernit vaikutteet. Lista vaihtuu kausittain ja raaka-aineissa näkyvätkin erityisesti sesongin tuotteet.

Hotellihuoneiden hintaan kuuluu aamiainen, joka tarjoillaan ravintolassa. Ravintolan suurella terassilla voi myös nauttia juomista tai halutessaan juomien kanssa voi suunnata hotellin aurinkoterassille katselemaan merimaisemia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kauniit maisemat ovat läsnä myös hotellin rannan äärellä sijaitsevassa saunassa, jossa on huoneiden tavoin suuri maisemaikkuna. Aamusauna sisältyy hotellihuoneiden hintaan, minkä lisäksi hotellivieraat voivat muina aikoina varata saunan omaan käyttöönsä lisämaksusta.

The Barön lähialueisiin pääsee tutustumaan esimerkiksi pyörällä tai kanootilla, joita voi vuokrata hotellilta, tai suuntaamalla lyhyen matkan päässä sijaitsevalle Bjursin ulkoilualueelle.

Hotelli sijaitsee lähellä Barösundin lossia, jolla pääsee hetkessä Orslandetin saarelle ja Barösundin kylään. Kylästä löytyy erityisesti veneilijöiden suosima Scola-ravintola, joka tarjoilee tasokasta ruokaa paikallisista raaka-aineista.

Katso kuvat The Barö -hotellista!

Inka KhanjiThe Barö
Keskelle saaristoluontoa rakennettu The Barö sijaitsee alle tunnin ajomatkan päässä Helsingistä ja alle kahden tunnin päässä Turusta.
Inka KhanjiThe Barö
Jokainen hotellin huoneista sijaitsee omassa rakennuksessaan.
Inka KhanjiThe Barö
Hotellissa on 12 kahden hengen huonetta.
Inka KhanjiThe Barö
Huoneissa on suuret maisemaikkunasta, joista aukeaa näkymä merelle.
Inka KhanjiThe Barö
Hyvin varustelluissa huoneissa on tasokkaat kylpytuotteet ja pyyhkeet.
Inka KhanjiThe Barö
Hotellin arkkitehtuuri ja rakennusmateriaalit kunnioittavat paikallista luontoa
Inka KhanjiThe Barö
The Berg -ravintolalla on suuri terassi, joten herkutellessa voi nauttia myös maisemista.
Inka KhanjiThe Barö
Jokainen hotellivieras saa puiseen laatikkoon pakatun aamiaisen, jonka voi nauttia valitsemassaan paikassa hotellin alueella.
Inka KhanjiThe Barö
The Barön aurinkoterassilla voi nauttia hyvästä säästä ja upeista maisemista.
Inka KhanjiThe Barö
Myös hotellin saunasta voi ihastella saariston maisemia.

Teksti: Krista Ahonen
Kuvat: Inka Khanji

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Porvoon hotellit

Hotellivinkit Porvooseen – 6 paikkaa, joiden joukosta löydät itsellesi sopivan majoituksen

Onko Suomessa viiden tähden hotelleja?

Onko Suomessa viiden tähden hotelleja – ja mitä niiltä ylipäänsä vaaditaan? Vastaus saattaa yllättää

Lapland Hotels Snow Village

Olisitko valmis yöpymään jäähotellissa? Yö maksaa 350 euroa, lämpötila on koko yön pakkasella

Ravintola Porvoossa

Porvoon parhaat ravintolat – 10 vinkkiä kävijälle

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja