Hyppää sisältöön

Livekeikka omasta hotellihuoneesta käsin – tällainen on Tampereen Lapland Hotels Arena

  • Rantapallon päätoimittaja Inka Khanji
Inka Khanji Päivitetty: 15.11.2023
Lapland Hotels -ketjun Tampereen hotelli tarjoaa erikoisuuden, jonka avulla tapahtuman ja majoituksen voi yhdistää unohtumattomalla tavalla.

Areenahuoneesta suora näkymä tapahtumaan

Miltä kuulostaisi hotellihuone, jonka parvekkeen virkaa toimittaisi oma miniaitio 15 000 hengen katsomossa? Tampereelle joulukuussa 2021 avatussa Lapland Hotels Arena -hotellissa on tarjolla erikoinen elämys: oma areenahuone, josta avautuu näkymä suoraan tapahtuma-areenalle.

Nimensä mukaisesti Lapland Hotels -ketjun toinen Tampereen hotelli Lapland Hotels Arena sijaitsee Nokia Arenan yhteydessä, mikä mahdollistaa erityiset areenahuoneet.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huoneet ovat muutoin aivan tavallisia kahden hengen ikkunattomia huoneita, mutta tapahtumien aikaan ne tarjoavat mahdollisuuden seurata Nokia Arenan tapahtumaa – livekeikkaa tai vaikkapa jääkiekko-ottelua – mukavasti omasta huoneesta käsin.

Inka KhanjiLapland Hotels Arena
Areenahuonetta myydään ensisijaisesti vain tapahtumien aikaan. Varsinaisen huoneen lisäksi areenapaikoille tulee ostaa erillinen lippu, sillä vasta lipun ostamisen jälkeen huoneen verhot avataan.

Se mikä perushuoneissa on tavallisesti parveke, on areenahuoneessa viiden penkin suuruinen, muusta katsomosta erotettu alue. Pelin tai keikan aikana voi siis piipahtaa hotellihuoneessa tai nautiskella ohjelmasta mukavasti huoneen puolelta käsin.

Pelkän hotellihuoneen hinnalla katsomopaikka ei kuitenkaan avaudu, sillä kaikille areenahuoneen kävijöille tulee ostaa oma lippu, joita on saatavana kutakin huonetta kohden kahdeksan kappaletta.

Lähes 300 huonetta kuudessa kerroksessa

Hotellissa on kaikkiaan 273 huonetta, jotka majoittavat yhteensä 550 vierasta. Huoneet sijaitsevat kerroksissa 6–11, ja ylimmässä kerroksessa odottaa tunnelmallinen kattoterassi. Se on avoinna myös hotellin ulkopuolisille kävijöille, sillä katolle päästäkseen ei tarvitse hotellin huonekorttia.

Inka KhanjiLapland Hotels Arena
Hotellin 12. kerroksen kattoterassilta avautuu mainio näkymä Tampereelle. Kattoterassilla on baari, joka tarjoilee juomien lisäksi myös terassiruokaa.

Lapland Hotels -ketjulle ominaisesti hotellissa on läsnä vahva lappilaistunnelma takkatulia ja porontaljoja myöten, ja Lapin mystiikka korostuu harkitun valaistuksen myötä. Löylyistä pääsee nautiskelemaan 72 huoneessa, ja Lapin herkut odottavat kävijöitä ravintola Saivossa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Viimeistään Arena-hotellin aamupala vie Lapin tunnelmiin, sillä aamiaisen tarjoama makumatka kattaa tärkeimmät herkut perunarieskasta vispipuuroon sekä leipäjuustoon ja lakkahilloon. Lapland Hotelsin kuuluisa aamupuuro on tarjolla myös Arena-hotellissa, ja tamperelaisittain tarjolla on tietysti myös poron mustaamakkaraa.

Inka KhanjiLapland Hotels Arena
Ravintola Saivo tarjoaa makumatkan Lappiin.

Hotellin tyylikäs design ja lappilaisen rento tunnelma sekä ystävällinen henkilökunta saavat nauttimaan vierailusta, mutta myös erinomainen sijainti aivan ydinkeskustan tuntumassa ja Ratinaa vastapäätä tekevät vierailusta mukavan.

Koska hotelli sijaitsee Nokia Arenan yhteydessä, poikkeaa sisäänkäynti perinteisistä hotelleista. Hotelliin vastaanotto sijaitsee neljännessä kerroksessa, ja sinne nouseville hisseille on pääsy niin Nokia Arenan pääsisäänkäynnistä kuin ensimmäisen kerroksen sisäänkäynnistäkin.

Tältä näyttää Lapland Hotels Arena – katso kuvat!

Inka KhanjiLapland Hotels Arena
Lapland Hotels Arenan huoneet henkivät muiden ketjun toimipisteiden tavoin Lapin tunnelmaa.
Inka KhanjiLapland Hotels Arena
Hotellin aulatilat ovat tunnelmalliset.
Inka KhanjiLapland Hotels Arena
Ravintola Saivossa tarjoillaan aamiaista ja illallista.
Inka KhanjiLapland Hotels Arena
Miltä kuulostaisivat löylyt omassa hotellihuoneessa? Pieni ja tunnelmallinen sauna löytyy noin 70 huoneesta.
Inka KhanjiLapland Hotels Arena
Valtaosa huoneista on kahden hengen huoneita.
Inka KhanjiLapland Hotels Arena
Kokoustilojen yhteydessä olevat aulatilat on sisustettu tunnelmallisiksi.
Inka KhanjiLapland Hotels Arena
Aamiaisella on tarjolla runsaasti Lapin erikoisuuksia, kuten porolla täytettyjä karjalanpiirakoita ja puolukkasämpylöitä.

>> Lue lisää vinkkejä Tampereelle Rantapallon matkaoppaasta!

Rantapallon päätoimittaja Inka on aina valmis seikkailuun. Jos voi itse valita, suuntaa hän kaikkein mieluiten aktiivimatkalle maailman ääriin.
Lue lisää

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Tampereen parhaat ravintolat

Ravintolavinkit Tampereelle – 26 paikkaa, joita ei kannata jättää väliin

Tallinna, Viro

Air Baltic aloittaa lennot Tampereelta Tallinnaan

Tampereen hotellit

Tampereen 10 kiinnostavinta hotellia – mikä näistä sopii sinulle?

Teneriffa, Espanja

Air Balticilta kaksi uutta talvireittiä Tampereelta

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja