Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Persoonallinen laivamajoitus valittiin vuoden hostelliksi Suomessa

artikkelin kuva
Hostellit
Turkulainen laivahostelli palkittiin vuoden hostellina.
Teksti: Maria Hietala
Päivitetty: 24.01.2014
facebook   whatsapp

Laivahostelli palkittiin Turussa

Suomen Hostellijärjestö on palkinnut Turun Laivahostel Borean vuoden hostelliksi 2014. Turku Touringin vuonna 2011 avaama laivahostelli sijaitsee Aurajoen länsirannalla Turun linnan ja Merikeskus Forum Marinumin läheisyydessä.

Laivahostel Borea on Suomen suurin hostelli 265 vuodepaikan majoituskapasiteetilla. Laivasta löytyy myös lounasravintola, kahvila, erillinen tilausravintola sekä kokoustilat.

– Laivahostel Borea on kehittänyt toimintaansa innostuneesti ja tuloksellisesti sekä toiminut aktiivisesti Suomen HI-hostelliverkostossa, perustelee Hostellijärjestön pääsihteeri Aki Tuominen.

Palkitsemisperusteissaan Hostellijärjestö mainitsee myös Borean saaman positiivisen asiakaspalautteen sekä majoitustilojen ainutlaatuisen tunnelman vuonna 1960 valmistuneessa museolaiva S/S Boressa.

Vuonna 2013 hostelli sai kansainvälisen Hostelling International -verkoston myöntämän HI-Quality -sertifikaatin, joka on osoitus laatuvaatimusten täyttymisestä sekä asiakkaille että yhteistyökumppaneille.

Vuodesta 2004 saakka myönnetyllä Vuoden hostelli -palkinnolla on haluttu palkita positiivisesti erottuva hostelli. Hostellijärjestön hallituksen valintaperusteena painotettiin tänä vuonna erityisesti toimijan aktiivisuutta.

Lähde ja kuva: Suomen Hostellijärjestö

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.