Kuva:
Borea valittiin vuoden hostelliksi

Persoonallinen laivamajoitus valittiin vuoden hostelliksi Suomessa

Turkulainen laivahostelli palkittiin vuoden hostellina.

Laivahostelli palkittiin Turussa

Suomen Hostellijärjestö on palkinnut Turun Laivahostel Borean vuoden hostelliksi 2014. Turku Touringin vuonna 2011 avaama laivahostelli sijaitsee Aurajoen länsirannalla Turun linnan ja Merikeskus Forum Marinumin läheisyydessä.

Laivahostel Borea on Suomen suurin hostelli 265 vuodepaikan majoituskapasiteetilla. Laivasta löytyy myös lounasravintola, kahvila, erillinen tilausravintola sekä kokoustilat.

– Laivahostel Borea on kehittänyt toimintaansa innostuneesti ja tuloksellisesti sekä toiminut aktiivisesti Suomen HI-hostelliverkostossa, perustelee Hostellijärjestön pääsihteeri Aki Tuominen.

Palkitsemisperusteissaan Hostellijärjestö mainitsee myös Borean saaman positiivisen asiakaspalautteen sekä majoitustilojen ainutlaatuisen tunnelman vuonna 1960 valmistuneessa museolaiva S/S Boressa.

Vuonna 2013 hostelli sai kansainvälisen Hostelling International -verkoston myöntämän HI-Quality -sertifikaatin, joka on osoitus laatuvaatimusten täyttymisestä sekä asiakkaille että yhteistyökumppaneille.

Vuodesta 2004 saakka myönnetyllä Vuoden hostelli -palkinnolla on haluttu palkita positiivisesti erottuva hostelli. Hostellijärjestön hallituksen valintaperusteena painotettiin tänä vuonna erityisesti toimijan aktiivisuutta.

Lähde ja kuva: Suomen Hostellijärjestö

Päivitetty: 24.1.2014

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (5 votes, average: 4,60 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia