Kuva: Flickr/Hostelling International Finland
Dream Hostel & Hotel

Suomessakin voit majoittua halvalla – tässä on vuoden 2017 paras hostelli

Moderni Dream Hostel & Hotel sai Vuoden hostelli -palkinnon.

Vuoden hostelli löytyy Tampereelta

Suomen hostellijärjestö on valinnut vuoden 2017 hostelliksi tamperelaisen Dream Hostel & Hotel -hostellin. Valinnan perusteena olivat hostellin saama palaute hyvästä asiakaspalvelusta ja ”mukavasta fiiliksestä” sekä hostellin pyrkimys kehittää toimintaansa koko ajan.

Tampereen keskustassa sijaitsevassa hostellissa on yhteensä 130 vuodepaikkaa erikokoisissa huoneissa, ja siellä majoittuu matkailijoita ympäri maailmaa. Hostelli tarjoaa raadin mukaan yöpyjille modernit ja viihtyisät tilat, joissa on kuitenkin haluttu säilyttää hostelleille tyypillinen rento tunnelma.

Hostellijärjestön mukaan Dream Hostel & Hotel on rakentanut menestystään hyödyntämällä saamaansa palautetta jatkuvasti sekä verkostoitumalla aktiivisesti. Hostellia kehuttiin myös selkeästä visiosta ja tavoitteista.

– Dream Hostel & Hotel on kehittänyt toimintaansa koko ajan ja sen omistajilla on aktiivinen ote myös hostellin operatiiviseen toimintaan. Suomessa hostelli on alan edelläkävijä markkinoinnissa ja saanut näkyvyyttä myös kansainvälisissä medioissa, kertoo Hostellijärjestön pääsihteeri Irja Hanelius.

Vuoden hostelli on palkittu vuodesta 2004 alkaen. Päätöksen tekee Suomen Hostellijärjestön hallitus, joka valitsee parhaan hostellin sekä järjestön jäsenistön että hostelliasiakkaiden tekemistä ehdotuksista. Viime vuonna palkinto meni helsinkiläiselle Hostel Domus Academica -hostellille.

Lähde: Suomen Hostellijärjestö
Kuva: Flickr / Hostelling International Finland

Päivitetty: 17.1.2017

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia