Hyppää sisältöön

Suomessakin voit majoittua halvalla – tässä on vuoden 2017 paras hostelli

Maria Hietala
Maria Hietala Päivitetty: 17.01.2017
Moderni Dream Hostel & Hotel sai Vuoden hostelli -palkinnon.

Vuoden hostelli löytyy Tampereelta

Suomen hostellijärjestö on valinnut vuoden 2017 hostelliksi tamperelaisen Dream Hostel & Hotel -hostellin. Valinnan perusteena olivat hostellin saama palaute hyvästä asiakaspalvelusta ja “mukavasta fiiliksestä” sekä hostellin pyrkimys kehittää toimintaansa koko ajan.

Tampereen keskustassa sijaitsevassa hostellissa on yhteensä 130 vuodepaikkaa erikokoisissa huoneissa, ja siellä majoittuu matkailijoita ympäri maailmaa. Hostelli tarjoaa raadin mukaan yöpyjille modernit ja viihtyisät tilat, joissa on kuitenkin haluttu säilyttää hostelleille tyypillinen rento tunnelma.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Hostellijärjestön mukaan Dream Hostel & Hotel on rakentanut menestystään hyödyntämällä saamaansa palautetta jatkuvasti sekä verkostoitumalla aktiivisesti. Hostellia kehuttiin myös selkeästä visiosta ja tavoitteista.

– Dream Hostel & Hotel on kehittänyt toimintaansa koko ajan ja sen omistajilla on aktiivinen ote myös hostellin operatiiviseen toimintaan. Suomessa hostelli on alan edelläkävijä markkinoinnissa ja saanut näkyvyyttä myös kansainvälisissä medioissa, kertoo Hostellijärjestön pääsihteeri Irja Hanelius.

Vuoden hostelli on palkittu vuodesta 2004 alkaen. Päätöksen tekee Suomen Hostellijärjestön hallitus, joka valitsee parhaan hostellin sekä järjestön jäsenistön että hostelliasiakkaiden tekemistä ehdotuksista. Viime vuonna palkinto meni helsinkiläiselle Hostel Domus Academica -hostellille.

Lähde: Suomen Hostellijärjestö
Kuva: Flickr / Hostelling International Finland

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suomen parhaat hostellit

Suomen parhaat hostellit – viisi paikkaa, joissa yövyt pikkurahalla

Yleiset harhaluulot hostelleista

Kahdeksan yleisintä harhaluuloa hostelleista – ajattelitko sinäkin näin?

Cirkus Hostel Holken

Kotimaan ihana sirkushostelli takaa unohtumattoman majoituksen – yöpyisitkö vanhassa sirkusvaunussa?

Hostellin makuusali

Nuku mukavasti hostellissa – viisi vinkkiä, joiden avulla selviät dormimajoituksesta

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja