Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Tämä erikoinen paikka on tuore vuoden hostelli!

Suomen hostellijärjestö artikkelin kuva
Hostellit
Vuoden 2015 hostelliksi on valittu maatilan yhteydessä toimiva Vaihelan tila, jossa vierailija voi tavata muun muassa villisikoja.
Teksti: Inka Khanji
Päivitetty: 15.01.2015
facebook   whatsapp

Maatilaelämä tutuksi hostellimajoituksen avulla

Suomen Hostellijärjestö on valinnut Keski-Suomessa sijaitseva Vaihelan tilan vuoden 2015 hostelliksi. Joutsan Pappisen kylässä, maatilan yhteydessä sijaitseva hostelli on kuulunut hostellijärjestöön 1970-luvun puolivälistä lähtien. Keski-Suomessa sijaitseva hostelli tarjoaa kävijöille aidon suomalaisen maatilaelämyksen.

– Vaihelan tilan omistajapariskunta ylläpitää monipuolista palvelupakettia, joka antaa matkailijoille aitoja kokemuksia elämästä suomalaisella maaseudulla, kiittelee Suomen Hostellijärjestön pääsihteeri Irja Hanelius.

Vuodesta 1960 lähtien maaseutumatkailukohteena toimineessa hostellissa on 14 vuodepaikkaa 1–4 hengen huoneissa, ja maatilalla voi tavata myös kotieläimiä kissoista villisikoihin. Vaihelan tilan pihapiirissä on lisäksi pieni museo, jonne on kerätty suomalaisen maatalouden historiaan liittyviä esineitä.

Hostellijärjestö palkitsee vuosittain ansiokkaasti toimivan hostellin Vuoden hostelli -kunnianimellä. Tänä vuonna hostellin valinnassa painotettiin hostellin aktiivisuutta toiminnan kehitystyössä ja asiakkaiden antamaa palautetta. Vuoden hostelli on valittu vuodesta 2004 lähtien. Vuonna 2014 tittelin sai Turun Laivahostel Borea.

Lähde ja kuva: Suomen Hostellijärjestö

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.