Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Rovaniemelle avautuu uusi matkaparkki – matkailuajoneuvoille helppo yöpymispaikka keskeisellä sijainnilla

BestPark artikkelin kuva
Automatkailu
Uusi matkaparkki-konsepti BestPark tarjoaa matkailuajoneuvolla liikkuville kätevän pysähdyspaikan lähellä palveluita.
Teksti: Krista Ahonen
Päivitetty: 29.07.2020
facebook   whatsapp

Helppo ja turvallinen pysähdyspaikka

Tämä kesänä moni joutui muuttamaan lomasuunnitelmiaan, kun ulkomaanlomat peruuntuivat. Matkailu Suomessa onkin kasvattanut tänä vuonna hurjasti suosiotaan. Erityisesti Lapin ja Pohjois-Norjan kohteet ovat kiinnostaneet matkailijoita, sillä niihin on helppo päästä omalla autolla.

Rovaniemelle aivan Joulupukin Pajakylän läheisyyteen avautuu heinäkuun lopussa uudenlainen matkaparkki BestPark, joka on tarkoitettu pysähdyspaikaksi matkailuautoille ja -vaunuille. Uuden BestPark-konseptin ideana on tarjota matkailuajoneuvoilla liikkuville helppo ja turvallinen parkki- ja yöpymispaikka lähellä kaupungin keskustaa ja sen palveluita.

BestPark-matkaparkit ovat pienempiä kuin tavalliset leirintäalueet, mutta niistä löytyy peruspalvelut matkailijoille. Matkaparkit sopivatkin erityisesti yöksi tai pariksi pysähdyspaikkaa etsiville. Keskeinen sijainti takaa, että matkaparkissa yöpyvien on helppo käyttää myös paikallisia palveluita, kuten ruokapaikkoja.

Rovaniemen BestPark-alueella on 24 paikkaa ja paikan voi varata etukäteen kätevästi netistä. Paikka yhdeksi yöksi maksaa noin 20-30 euroa. Matkaparkin palveluihin kuuluvat esimerkiksi suihkut, sauna sekä terassi- ja grillialue.

BestPark-parkkialueita on tarkoitus perustaa 50 vuoteen 2024 mennessä suosittuihin matkailukohteisiin, vilkkaasti liikennöityjen ajoreittien varrelle ja lähelle kaupunkeja. Kesän 2020 aikana avautuvat BestPark-matkaparkit myös Akaalle ja Perhoon.

Lähde ja kuva: BestPark

Yksi kommentti (1) Jätä kommentti

  1. Rovaniemen best parkissa olevassa huoltorakennuksessa jää kaikki ovet aukiasentoon jos ovea ei erikseen paina kiinni rasvan puute lukossa ja ovipumppu liian löysällä


  2. Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.