Hyppää sisältöön

Rovaniemelle avautuu uusi matkaparkki – matkailuajoneuvoille helppo yöpymispaikka keskeisellä sijainnilla

Krista Ahonen
Krista Ahonen Päivitetty: 29.07.2020
Uusi matkaparkki-konsepti BestPark tarjoaa matkailuajoneuvolla liikkuville kätevän pysähdyspaikan lähellä palveluita.

Helppo ja turvallinen pysähdyspaikka

Tämä kesänä moni joutui muuttamaan lomasuunnitelmiaan, kun ulkomaanlomat peruuntuivat. Matkailu Suomessa onkin kasvattanut tänä vuonna hurjasti suosiotaan. Erityisesti Lapin ja Pohjois-Norjan kohteet ovat kiinnostaneet matkailijoita, sillä niihin on helppo päästä omalla autolla.

Rovaniemelle aivan Joulupukin Pajakylän läheisyyteen avautuu heinäkuun lopussa uudenlainen matkaparkki BestPark, joka on tarkoitettu pysähdyspaikaksi matkailuautoille ja -vaunuille. Uuden BestPark-konseptin ideana on tarjota matkailuajoneuvoilla liikkuville helppo ja turvallinen parkki- ja yöpymispaikka lähellä kaupungin keskustaa ja sen palveluita.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

BestPark-matkaparkit ovat pienempiä kuin tavalliset leirintäalueet, mutta niistä löytyy peruspalvelut matkailijoille. Matkaparkit sopivatkin erityisesti yöksi tai pariksi pysähdyspaikkaa etsiville. Keskeinen sijainti takaa, että matkaparkissa yöpyvien on helppo käyttää myös paikallisia palveluita, kuten ruokapaikkoja.

Rovaniemen BestPark-alueella on 24 paikkaa ja paikan voi varata etukäteen kätevästi netistä. Paikka yhdeksi yöksi maksaa noin 20-30 euroa. Matkaparkin palveluihin kuuluvat esimerkiksi suihkut, sauna sekä terassi- ja grillialue.

BestPark-parkkialueita on tarkoitus perustaa 50 vuoteen 2024 mennessä suosittuihin matkailukohteisiin, vilkkaasti liikennöityjen ajoreittien varrelle ja lähelle kaupunkeja. Kesän 2020 aikana avautuvat BestPark-matkaparkit myös Akaalle ja Perhoon.

Lähde ja kuva: BestPark

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suomen ihanat talvihelmet

Suomen ihanat talvihelmet: 30 kohdetta, jotka on pakko kokea

Raippaluoto, Suomi

Suomen erikoisimmat nähtävyydet – 30 kohteen lista

Seinäjoen ravintolat

Missä syödä Seinäjoella? Katso 10 ravintolavinkkiä

Kuopion ravintolat

Kuopion ravintolat – 18 vinkkiä, joiden joukosta löydät sopivan vaihtoehdon

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja