Hyppää sisältöön

Vietä loma liikkuen – treenilomalta avaimia terveempään ja iloisempaan arkeen

Krista Ahonen
Krista Ahonen Päivitetty: 24.08.2017
Tykkäätkö treenata ja pitää huolta kunnostasi lomallakin? Haluaisitko palata lomalta arkeen terveemmän ja iloisemman elämän avaimet käsissä? Lue lisää, jos olet kiinnostunut hyvin suunnitellusta viikon treenilomapaketista aurinkoisissa maisemissa ja ammattilaisten ohjauksessa!

ILMOITUS

Lähde aktiiviselle lomalle

TUI tarjoaa nyt huolella suunniteltuja treenilomia, joissa on monipuolinen päiväohjelma sekä ammattitaitoiset valmentajat. Lomalta saa loistavan kickstartin kuntoiluun ja terveellisempiin elämäntapoihin, olipa kyseessä sitten aloittelija tai jo konkari.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Ensimmäinen treeniloma järjestetään Lanzarotella 1.–8.12.2017. Valmentajina ja motivaattoreina matkalla toimivat Johannes Hattunen ja Linda Puukko.

– Viikon aikana tulemme kokemaan huikeita elämyksiä, ylitämme itsemme, opimme uutta ja nauramme paljon yhdessä. Kokonaisuus hiotaan tarkasti jokaisen osallistujan henkilökohtaista hyvinvointia silmällä pitäen, kertoo Puukko.

– Tavoitteena on, että matkan jälkeen koko porukka on täynnä uutta energiaa ja motivaatiota, ja palaamme arkeen entistä vahvempina ja onnellisempina. Haluamme antaa avaimia terveempään ja iloisempaan elämään, kiteyttää Hattunen treenilomien ideaa.

Club La Santa – treenaajan paratiisi

Mikä voisikaan sopia paremmin treeniloman pitopaikaksi kuin ikoninen, huippu-urheilijoidenkin suosima hotelli Club La Santa Lanzarotella. Puitteet täysipainoiseen liikuntalomaan ovat täällä täydelliset: Sport Inclusiveen sisältyy yli 30 lajia, ja hotellilla järjestetään esimerkiksi opastuksia, kilpailuja ja ohjattuja tunteja.

TUITUI
Club La Santa on sporttihotelli, jossa voi urheilla täysipainoisesti. Valittavana on 30 eri lajia, joiden lisäksi voi osallistua kilpailuihin.

Hotellilta löytyy myös kilpauintiratoja, urheiluhalleja, kuntosali, tanssistudio, pyöräilykeskus ja 18-reikäinen puttiviheriö. Paikka suorastaan houkuttelee kokeilemaan aivan uusiakin lajeja!

TUITUI
Club La Santassa on aktiviteetteja tarjolla aamusta iltaan.
TUITUI
Club La Santassa on myös 900 m² pyöräilykeskus, jossa on korjaus- ja pesupaikat, neuvontaa ja rentoutumisalue.

Katso tästä video hotelli Club La Santasta.

Lue lisää TUIn treenilomista täältä!

Lähde ja kuvat: TUI

ILMOITUS

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Rukan hotellit

Missä majoittua Rukalla? Tällaisia ovat hiihtokeskuksen hotellit – 7 vinkkiä

Tunnetko Ruotsin upeimmat luontokohteet? Näe helpot maisemakohteet erämaasta saaristoon

Kesän 2020 matkatoimistojen uutuudet

Kokeile tulevana kesänä jotain uutta – tässä ovat matkatoimistojen kesän 2020 uutuuskohteet

Kävelypolku puiden yllä

Onko tässä Saksan paras ruskaretki? Vuoristorataa muistuttavat kävelyreitit kulkevat puiden yläpuolella

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja