Kuva: TUI
Kanarian upeimmat uima-altaat

Vau! Nämä 8 upeaa uima-allasta hurmaavat Kanarialla

Uima-allas on aurinkoloman keskipiste ja pulahdus viilentävään veteen on yksi ihanimmista lomanautinnoista. Kanariansaarilla hotellit suorastaan kilpailevat upeilla uima-altaillaan, eikä mielikuvitusta allasalueiden suunnittelussa ole säästelty. Mihin altaaseen sinä mieluiten pulahtaisit?

ILMOITUS

Infinity-allas

Lopesan Costa Meloneras Resort, Spa & Casino on tyylikäs hotelli Gran Canarian eteläisimmässä osassa. Hotellissa on useita altaita, mutta erityisen upea on palmupuutarhassa kiemurteleva infinity pool, joka on suunniteltu siten, että allas näyttää sulautuvan mereen ja kauas horisonttiin.

Kanarian upeimmat uima-altaat
Kuva: TUI
Hotellin oma infinity pool -uima-allas kruunaa lomakuvat.

Laguuniallas

Robinson Club Esquinzo Playa on sporttinen hotelli Jandiassa, rannan äärellä. Laguunialtaan rauhassa voit nauttia näköalasta Atlantille. Altaalla järjestetään myös joitain rauhallisempia aktiviteetteja kuten joogaa. Täydelliseen rentoutumiseen on tarjolla relax-allas, joka on tarkoitettu vain aikuisille. Lapsille puolestaan on oma uima-allas ja vesiliukumäki.

Kanarian upeimmat uima-altaat
Kuva: TUI
Rauhallinen laguuniallas tarjoaa erinomaiset puitteet rentoutumiselle.

Valtava merivesiallas

Alcalassa sijaitseva TUI Sensatori Resort Tenerife on yksi Teneriffan ylellisimmistä hotelleista. Todellista luksusta edustaa hotellin peräti 260 metriä pitkä merivesiallas altaaseen sijoitettuine aurinkotuoleineen ja hierovine suihkuineen. Lisäksi hotellilla on useita pienempiä uima-altaita, joista kaksi on rauhoitettu vain aikuisille.

Kanarian upeimmat uima-altaat
Kuva: TUI
Suuressa merivesialtaassa pääsee nauttimaan lomatunnelmasta.

Oma uima-allas

Villas Alondran uima-altaallisessa huvilassa voit nauttia Lanzaroten auringosta ja rauhasta. Modernit huvilat ovat arvostettuja erityisesti suurten lapsiperheiden ja seurueiden keskuudessa. Mikä voi olla ihanampaa, kuin pulahtaa omalta terassilta suoraan uima-altaaseen?

Kanarian upeimmat uima-altaat
Kuva: TUI
Aivan oman hotellihuoneen tai huvilan edessä sijaitseva oma uima-allas on todellista luksusta.

Pulahdus afrikkalaiseen designiin

Ylellisen Las Melonerasissa sijaitsevan Lopesan Baobab Resortin arkkitehtuuri ja sisustus ovat saaneet vaikutteita afrikkalaisesta taiteesta ja kulttuurista. Hotellin allasalueelta löytyy peräti kahdeksan erimuotoista ja erilämpöistä uima-allasta. Yhdellä altaalla on hiekkarantaa, toisen altaan viereen on rakennettu luola. Lapset viihtyvät lastenaltaalla tai pienessä vesipuistossa.

Kanarian upeimmat uima-altaat
Kuva: TUI
Kun kaipaat eksotiikkaa Kanarian-lomalle, on afrikkalaisvaikutteinen hotelli hyvä valinta.

Sporttiallas

Lanzarotella sijaitsevassa sporttihotelli Club La Santassa on kaikki mahdollisuudet täysipainoiseen urheilulomaan. Uimisenkaan ei tarvitse olla pelkkää pulikointia, sillä uimatreenejä varten on erikseen kolme lämmitettyä 50 metrin allasta ratoineen. Club La Santassa voit muutenkin vapaasti harrastaa yli 30 liikuntalajia. Joka viikoksi on kattava viikko-ohjelma, joka sisältää kaikkea purjelautailusta ja pyöräilystä tennikseen ja zumbaan.

Kanarian upeimmat uima-altaat
Kuva: TUI
Uima-allas ei tarkoita lomallakaan aina löhöilyä, sillä sykkeen saa kohoamaan lomahotellien sporttialtaissa.

Upea näköala-allas

ClubHotel Riu Vistamar sijaitsee korkealla kalliolla hienon Amadoresin rannan ja Puerto Ricon välissä Gran Canarialla. Allasalueilta, missä sijaitsee myös lämmitettyjä altaita, ja allasravintolasta näkyy Atlantille aina horisonttiin asti. Ja samanlainen näköala avautuu myös kaikilta hotellin parvekkeilta tai terasseilta, sillä kaikista huoneista on merinäköala.

Kanarian upeimmat uima-altaat
Kuva: TUI
Katsele hienoja maisemia suoraan uima-altaalta käsin!

Tutustu TUIn Kanariansaariin!

Lähde ja kuvat: TUI

ILMOITUS

Päivitetty: 3.10.2018

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia