Hyppää sisältöön

Vau! Nämä 8 upeaa uima-allasta hurmaavat Kanarialla

Rantapallon päätoimittaja Inka Khanji
Inka Khanji Päivitetty: 03.10.2018
Uima-allas on aurinkoloman keskipiste ja pulahdus viilentävään veteen on yksi ihanimmista lomanautinnoista. Kanariansaarilla hotellit suorastaan kilpailevat upeilla uima-altaillaan, eikä mielikuvitusta allasalueiden suunnittelussa ole säästelty. Mihin altaaseen sinä mieluiten pulahtaisit?

ILMOITUS

Infinity-allas

Lopesan Costa Meloneras Resort, Spa & Casino on tyylikäs hotelli Gran Canarian eteläisimmässä osassa. Hotellissa on useita altaita, mutta erityisen upea on palmupuutarhassa kiemurteleva infinity pool, joka on suunniteltu siten, että allas näyttää sulautuvan mereen ja kauas horisonttiin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
TUIKanarian upeimmat uima-altaat
Hotellin oma infinity pool -uima-allas kruunaa lomakuvat.

Laguuniallas

Robinson Club Esquinzo Playa on sporttinen hotelli Jandiassa, rannan äärellä. Laguunialtaan rauhassa voit nauttia näköalasta Atlantille. Altaalla järjestetään myös joitain rauhallisempia aktiviteetteja kuten joogaa. Täydelliseen rentoutumiseen on tarjolla relax-allas, joka on tarkoitettu vain aikuisille. Lapsille puolestaan on oma uima-allas ja vesiliukumäki.

TUIKanarian upeimmat uima-altaat
Rauhallinen laguuniallas tarjoaa erinomaiset puitteet rentoutumiselle.

Valtava merivesiallas

Alcalassa sijaitseva TUI Sensatori Resort Tenerife on yksi Teneriffan ylellisimmistä hotelleista. Todellista luksusta edustaa hotellin peräti 260 metriä pitkä merivesiallas altaaseen sijoitettuine aurinkotuoleineen ja hierovine suihkuineen. Lisäksi hotellilla on useita pienempiä uima-altaita, joista kaksi on rauhoitettu vain aikuisille.

TUIKanarian upeimmat uima-altaat
Suuressa merivesialtaassa pääsee nauttimaan lomatunnelmasta.

Oma uima-allas

Villas Alondran uima-altaallisessa huvilassa voit nauttia Lanzaroten auringosta ja rauhasta. Modernit huvilat ovat arvostettuja erityisesti suurten lapsiperheiden ja seurueiden keskuudessa. Mikä voi olla ihanampaa, kuin pulahtaa omalta terassilta suoraan uima-altaaseen?

TUIKanarian upeimmat uima-altaat
Aivan oman hotellihuoneen tai huvilan edessä sijaitseva oma uima-allas on todellista luksusta.

Pulahdus afrikkalaiseen designiin

Ylellisen Las Melonerasissa sijaitsevan Lopesan Baobab Resortin arkkitehtuuri ja sisustus ovat saaneet vaikutteita afrikkalaisesta taiteesta ja kulttuurista. Hotellin allasalueelta löytyy peräti kahdeksan erimuotoista ja erilämpöistä uima-allasta. Yhdellä altaalla on hiekkarantaa, toisen altaan viereen on rakennettu luola. Lapset viihtyvät lastenaltaalla tai pienessä vesipuistossa.

TUIKanarian upeimmat uima-altaat
Kun kaipaat eksotiikkaa Kanarian-lomalle, on afrikkalaisvaikutteinen hotelli hyvä valinta.

Sporttiallas

Lanzarotella sijaitsevassa sporttihotelli Club La Santassa on kaikki mahdollisuudet täysipainoiseen urheilulomaan. Uimisenkaan ei tarvitse olla pelkkää pulikointia, sillä uimatreenejä varten on erikseen kolme lämmitettyä 50 metrin allasta ratoineen. Club La Santassa voit muutenkin vapaasti harrastaa yli 30 liikuntalajia. Joka viikoksi on kattava viikko-ohjelma, joka sisältää kaikkea purjelautailusta ja pyöräilystä tennikseen ja zumbaan.

TUIKanarian upeimmat uima-altaat
Uima-allas ei tarkoita lomallakaan aina löhöilyä, sillä sykkeen saa kohoamaan lomahotellien sporttialtaissa.

Upea näköala-allas

ClubHotel Riu Vistamar sijaitsee korkealla kalliolla hienon Amadoresin rannan ja Puerto Ricon välissä Gran Canarialla. Allasalueilta, missä sijaitsee myös lämmitettyjä altaita, ja allasravintolasta näkyy Atlantille aina horisonttiin asti. Ja samanlainen näköala avautuu myös kaikilta hotellin parvekkeilta tai terasseilta, sillä kaikista huoneista on merinäköala.

TUIKanarian upeimmat uima-altaat
Katsele hienoja maisemia suoraan uima-altaalta käsin!

Tutustu TUIn Kanariansaariin!

Lähde ja kuvat: TUI

ILMOITUS

Rantapallon päätoimittaja Inka on aina valmis seikkailuun. Jos voi itse valita, suuntaa hän kaikkein mieluiten aktiivimatkalle maailman ääriin.
Lue lisää

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Kleopatran allas Turkissa

Yksi Turkin upeimmista uima-altaista on häkellyttävällä paikalla – kirkasta vettä ja 2000 vuotta vanhat rauniot

Maailman syvin uima-allas Dubaissa

Tältä näyttää maailman syvin uima-allas – 60 metrin pudotus pohjalle

Tallinnan hotellit, joissa on uima-allas

Tallinnan parhaat uima-altaat – 12 hotellia, joissa pääset uimaan

Tukholma, Ruotsi

Tästä et tiennyt! Tukholman yllättävin uima-allas on avoinna kaikille – piilossa keskellä vanhaakaupunkia

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja