Dubai, Arabiemiraatit

Halvat lennot Dubaihin

Dubain lennot

Halvin aika lentää:
Tammikuu, marraskuu
Halvin aika varata lennot:
Kaksi kuukautta ennen lähtöä
Kallein aika lentää:
Kesä-heinäkuu ja joulukuu
Halvimmat lennot:
300 euroa
Suorat lennot Helsingistä:
Finnair

Lentokentän etäisyys keskustasta:
4km
IATA-tunnus:
DXB

Dubain kansainvälinen lentokenttä toimii lentoyhtiö Emiratesin tukikohtana ja on tärkeä solmukenttä myös Qantasin Euroopan lennoille.

Näin Löydät halvat lennot Dubaihin

Siirry tästä lentohakuun ja vertaile hinnat Dubaihin >>

Halpoja lentoja Arabiemiraattien Dubaihin löytyy erityisesti tammikuussa ja marraskuussa. Marraskuun ja tammikuun välissä on lentojen hinnoissa piikki joulukuun ajan.

Tiistai on tyypillisesti viikon halvin ajankohta lentää Dubaihin. Halvimmalla Dubain lennot löytyvät yleensä vähintään kahta kuukautta ennen matkaa varaamalla.

Lentotarjonta Suomesta

Finnairin suorat lennot Helsingistä Dubaihin maksavat halvimmillaan noin 430 euroa. Norwegianilla on ajoittain tarjolla välilaskullisia lentoja reitille jopa alle 300 eurolla, mutta keskimäärin vaihtoyhteydelläkin varustetuista lennoista joutuu maksamaan vähintään 400 euroa.

Halpoja vaihtoyhteyksiä hakevan kannattaa tarkkailla erityisesti Emiratesin ja Etihadin tarjontaa. Emirates on Dubain kansainvälinen lentoyhtiö, jolla on reittejä yli sataan maahan. Etihad Airwaysin tukikohta on naapuriemiirikunnassa Abu Dhabissa. Dubailla on myös oma halpalentoyhtiö FlyDubai

Helpoin tapa löytää halvat lennot Dubaihin on Rantapallon lentohaku, joka vertailee kaikkien yhtiöiden hinnat ja kertoo parhaat tarjoukset haluamanasi ajankohtana. Lentohakua käyttämällä säästät aikaa, kun et joudu selaamaan läpi kaikkien lentoyhtiöiden tarjouksia erikseen.

Saapuminen Dubaihin

Dubain lentokentän ja keskustan välillä kulkee Dubain metron, joka operoi aamukuudesta keskiyöhön. Perjantaisin metro aloittaa liikennöinnin poikkeuksellisesti vasta kello yhden jälkeen päivällä. Myös Ramadan aiheuttaa muutoksia aikatauluihin.

Kentältä on kattavat linja-autoyhteydet muihinkin lähistön kaupunkeihin, kuten Abu Dhabiin.

Siirry tästä lentohakuun ja vertaile hinnat Dubaihin >>

Kuva: Inka Khanji

Päivitetty: 7.12.2016

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (6 votes, average: 4,33 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia