Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Resepti: maukas espanjalainen gazpacho

Flickr / Stijn Nieuwendijk artikkelin kuva
Ruoka ja juomat
Lähde makumatkalle Espanjaan - näin syntyy aito espanjalainen gazpacho eli kylmänä syötävä kasviskeitto.
Teksti: Inka Khanji
Päivitetty: 11.02.2015
facebook   whatsapp

Gazpacho neljälle hengelle

1 kg kypsiä tomaatteja
2 pientä vihreää paprikaa
2 valkosipulinkynttä
100 g leipää
4 rl hyvää oliiviöljyä
1 rl sherryetikkaa
Vettä
1 kananmuna
Suolaa
Leipää

1. Liota leipää hetken aikaa vedessä ja murenna kastunut leipä.

2. Lisää murennettu leipä, kuutioidut kasvikset, öljy, etikka ja suola veteen. Lisää vettä sen mukaan, kuinka paksua keittoa haluat.

3. Soseuta raaka-aineet sauvasekoittimella.

4. Tarjoile gazpacho kylmänä paloiteltujen tomaatin, kurkun, vihreän paprikan, sipulin, leivän ja keitetyn kananmunan kera.

Lähde: Spain.info
Kuva: Flickr / Stijn Nieuwendijk

Yksi kommentti (1) Jätä kommentti

  1. Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.