Hyppää sisältöön

Matkaopas-lehti

Rantapallo Päivitetty: 02.01.2012
Vuonna 1999 perustettu Matkaopas on monipuolinen ja asiantunteva matkailulehti, joka on suunnattu kaikille matkailusta kiinnostuneille suomalaisille.

Matkavinkkejä ja kohdejuttuja

Matkaopas liikkuu sekä perinteisissä lomakohteissa että erikoisemmissa ympäristöissä, tarjoten esimerkiksi matkavinkkejä ja kohdekuvauksia. Jokainen numero sisältää myös hinta- ja kohdevertailuja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Matkaopas-lehti tutkii, vertailee ja suosittelee parhaita vaihtoehtoja matkakohteissa ympäri maailmaa. Lehden matkaoppaina toimivat alan ammattilaisten lisäksi myös suomalaiset matkailijat itse. Matkaopas-lehdestä löytyy luettavaa niin valmismatkojen ystäville, omatoimimatkailijoille kuin aktiivilomailijoillekin.

Matkaopas-lehti ilmestyy kahdeksan kertaa vuodessa.

Ajankohtaista tietoa matkailusta

Lehti tarjoaa valikoiman ajankohtaisia matkajuttuja paitsi kotimaasta ja lähimailta, myös maailman suurkaupungeista ja aurinkorannoilta. Artikkeleiden ohesta löytyy infopaketti matkakohteesta karttoineen, hinta- ja yhteystietoineen sekä nettivinkkeineen.

Lomamatkojen hintavertailut tarjoavat lukijoille apua uusien matkakohteiden ja edullisten vaihtoehtojen etsinnässä.

Matkaopaslehden jokaisesta numerosta löytyy lisäksi matkailun kiinnostavimpia uutuuksia, kuluttajatietoa, säästövinkkejä, lukijoiden matkakokemuksia sekä ruokamatkoja maailmalle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jokaisessa lehden numerossa myös matkalääkäri, vakuutusekspertti, valuuttaekspertti ja matkatoimistovirkailija vastaavat lukijoiden kysymyksiin

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Fuengirola, Espanja

Haaveiletko matkaoppaan urasta? Suomalainen matkaopaskoulu aloittaa Espanjassa

Matkaoppaat

Haastavaa, palkitsevaa, elämyksellistä – tällaista on matkaoppaan työ

Matkalla lennolle

Haaveiletko töistä matkailualalla?

ipad hiekkarannalla

Matkailijan iPad-opas – näin löydät parhaat sovellukset

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja