Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Matkaopas-lehti

artikkelin kuva
Matkailumedia
Vuonna 1999 perustettu Matkaopas on monipuolinen ja asiantunteva matkailulehti, joka on suunnattu kaikille matkailusta kiinnostuneille suomalaisille.
Teksti: Jenna Lehkonen
Päivitetty: 02.01.2012
facebook   whatsapp

Matkavinkkejä ja kohdejuttuja

Matkaopas liikkuu sekä perinteisissä lomakohteissa että erikoisemmissa ympäristöissä, tarjoten esimerkiksi matkavinkkejä ja kohdekuvauksia. Jokainen numero sisältää myös hinta- ja kohdevertailuja.

Matkaopas-lehti tutkii, vertailee ja suosittelee parhaita vaihtoehtoja matkakohteissa ympäri maailmaa. Lehden matkaoppaina toimivat alan ammattilaisten lisäksi myös suomalaiset matkailijat itse. Matkaopas-lehdestä löytyy luettavaa niin valmismatkojen ystäville, omatoimimatkailijoille kuin aktiivilomailijoillekin.

Matkaopas-lehti ilmestyy kahdeksan kertaa vuodessa.

Ajankohtaista tietoa matkailusta

Lehti tarjoaa valikoiman ajankohtaisia matkajuttuja paitsi kotimaasta ja lähimailta, myös maailman suurkaupungeista ja aurinkorannoilta. Artikkeleiden ohesta löytyy infopaketti matkakohteesta karttoineen, hinta- ja yhteystietoineen sekä nettivinkkeineen.

Lomamatkojen hintavertailut tarjoavat lukijoille apua uusien matkakohteiden ja edullisten vaihtoehtojen etsinnässä.

Matkaopaslehden jokaisesta numerosta löytyy lisäksi matkailun kiinnostavimpia uutuuksia, kuluttajatietoa, säästövinkkejä, lukijoiden matkakokemuksia sekä ruokamatkoja maailmalle.

Jokaisessa lehden numerossa myös matkalääkäri, vakuutusekspertti, valuuttaekspertti ja matkatoimistovirkailija vastaavat lukijoiden kysymyksiin

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.