hero taustakuva

Uskaltaako kymppikerhoon yrittää? Seksi lentokoneessa ei ole aina hyvä idea – nämä asiat vaikuttavat seurauksiin

Istockphoto artikkelin kuva
Lennot
Onko seksin harrastaminen lentokoneessa ikimuistoisen tarinan arvoista?
Teksti: Maria Hietala
Päivitetty: 23.03.2018
facebook   whatsapp
Hae Lentoja
1 0
 • Aikuinen
  -
  0
  +
 • Nuori 12 - 17
  -
  0
  +
 • Lapsi 2 - 11
  -
  0
  +
 • Sylilapsi alle 2v
  -
  0
  +

Kymppikerho voi johtaa ongelmiin

Kymppikerhoon pääseminen eli seksin harrastaminen lentokoneessa on edelleen matkailijoiden keskuudessa eräänlainen meriitti. Moni haluaa kehuskella kavereilleen lentokoneseksistä tai muistella kumppanin kanssa villiä kokeilua – siitäkin huolimatta, että pieni ja ankea tila ei ole miellyttävin lemmiskelypaikka.

Brittilehti The Sun selvitti, voiko lentokoneseksi johtaa ongelmiin virkavallan kanssa. Mitään yhtenäistä kansainvälistä lakia asiasta ei nimittäin ole olemassa.

Ison-Britannian ilmailuhallinnon edustajan mukaan kymppikerhon seuraukset riippuvat eniten yhdestä asiasta.

– Lentokoneessa on voimassa sen maan laki, johon kone on rekisteröity. Jos kone on rekisteröity Britanniaan, noudatetaan siellä tapahtuvissa asioissa Britannian lakia.

Myös Suomessa on Ison-Britannian tapaan voimassa sukupuolisiveellisyyden julkista loukkaamista koskeva laki, jota voitaisiin teoriassa soveltaa kymppikerhotapauksiin.

Vankeustuomion saaminen lentokoneseksistä on epätodennäköistä, mutta riippuu täysin tilanteen julkisuudesta sekä maasta, jonka lainsäädäntöä noudatetaan. Todennäköisempää on saada sakot tai joutua lentoyhtiön mustalle listalle.

On sanomattakin selvää, ettei lemmiskelyä kannata edes harkita esimerkiksi Arabiemiraattien kaltaiselle maalle kuuluvassa koneessa. Julkinen seksi on konservatiivisissa maissa vakava rikos.

Porttikieltoja ja kiusallisia tilanteita

Virgin Atlanticin lennolla Isosta-Britanniasta Meksikoon sattui hiljattain kiusallinen välikohtaus. Matkustamohenkilökunta joutui keskeyttämään lentokentällä ensimmäistä kertaa tavanneen parivaljakon seksisessiot lentokoneen vessassa. Tilanne ei jäänyt huomaamatta myöskään muilta matkustajilta.

Epäonnistuneiden lemmenleikkien jälkeen wc-tiloista yllätetty nainen onnistui vielä ajautumaan riitaan ystävänsä kanssa. Cancunin lentokentällä tätä odotti paikallinen virkavalta sekä porttikielto kaikille Virgin Atlanticin lennoille.

Jos kuitenkin päätät kokeilla kymppikerhoa, on nimettömänä pysytellyt lentoemäntä paljastanut miten seksin harrastaminen onnistuu lentokoneessa helpoiten.

Lue myös: Tiesitkö tämän kymppikerhosta? 6 faktaa seksistä lentokoneessa

Lähde: The Sun
Kuva: Istockphoto

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

  Jätä kommentti

  Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.