hero taustakuva

Paola Suhonen ryhtyi hotellisuunnittelijaksi – Helsingin Sokos Hotel Presidentti uudistuu

Sokos Hotels artikkelin kuva
Uutiset
Helsingin keskustassa sijaitseva Original Sokos Hotel Presidentti uudistuu vuosien 2016–2018 aikana.
Teksti: Inka Khanji
Päivitetty: 29.04.2016
facebook   whatsapp

Jokaisella kerroksella oma teemansa

Sokos Hotel Presidentti uudistuu vaiheittain, ja ensimmäiset huoneet valmistuvat elo-syyskuussa 2016. Kokonaisuudessaan uudistus on valmis vuoden 2018 aikana.

Hotellin uudistuksen konseptisuunnittelu on vaatesuunnittelija Paola Suhosen ja Ivana Helsingin käsialaa. Sisustussuunnittelusta vastaa suunnittelutoimisto KOKO3 Oy.

Hotellin huonekerroksiin tulee viisi erilaista teemamaailmaa. Juhannus, talvimyrsky, hiljaisuus, satumetsä ja sisu nousevat esiin erilaisilla tavoilla.

– Suunnittelin Presidenttiin laajan tunnelmavalikoiman, koska hotellin täytyy olla kiinnostava yhtä lailla kaiken nähneelle businessmatkailijalle, Suomessa vierailevalle turistille kuin kotimaiselle vapaa-ajanmatkustajallekin, kertoo Suhonen.

Huoneista löytyy hotellia varten suunniteltuja sisustusesineitä kuten käsintuftattuja ryijyjä ja teemoja varioivia tapetteja. Myös yleisiin tiloihin, kuten hotelliaulaan, tuodaan uniikkia designia.

– Tämän päivän hotellin tulee tarjota vierailleen väkeviä kokemuksia ja elämyksiä sekä palvelun että fyysisten puitteiden kautta. Meidän tavoitteenamme on luoda vahvoja muistijälkiä jättävä hotelli, josta voi tulla jopa matkakohde itsessään, sanoo Original Sokos Hotel Presidentin hotellinjohtaja Hannele Laurila.

Sokos Hotels Presidentti
Yksi Original Sokos Hotel Presidentin uusista teemoista on talvimyrsky.

Noin kaksi ja puoli vuotta kestävässä peruskorjauksessa uudistetaan kaikkien 494 hotellihuoneen lisäksi kerroskäytävät, aula- ja kokoustilat, auditorio sekä ruokaravintola. Muutostyöt tehdään vaiheittain ja hotelli toimii muutostöiden aikana normaalisti.

Lähde ja kuvat: Sokos Hotels

Yksi kommentti (1) Jätä kommentti

  1. Eiköhän se hotellin suunnittelu ole miesten hommaa, ja Suhoselle on jätetty naisten homma, hotellin rätittäminen. Jotain pikkukivaa ja Nanson venyviä verhoja.


  2. Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.