Hyppää sisältöön

Paola Suhonen ryhtyi hotellisuunnittelijaksi – Helsingin Sokos Hotel Presidentti uudistuu

Maria Hietala
Maria Hietala Päivitetty: 29.04.2016
Helsingin keskustassa sijaitseva Original Sokos Hotel Presidentti uudistuu vuosien 2016–2018 aikana.

Jokaisella kerroksella oma teemansa

Sokos Hotel Presidentti uudistuu vaiheittain, ja ensimmäiset huoneet valmistuvat elo-syyskuussa 2016. Kokonaisuudessaan uudistus on valmis vuoden 2018 aikana.

Hotellin uudistuksen konseptisuunnittelu on vaatesuunnittelija Paola Suhosen ja Ivana Helsingin käsialaa. Sisustussuunnittelusta vastaa suunnittelutoimisto KOKO3 Oy.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Hotellin huonekerroksiin tulee viisi erilaista teemamaailmaa. Juhannus, talvimyrsky, hiljaisuus, satumetsä ja sisu nousevat esiin erilaisilla tavoilla.

– Suunnittelin Presidenttiin laajan tunnelmavalikoiman, koska hotellin täytyy olla kiinnostava yhtä lailla kaiken nähneelle businessmatkailijalle, Suomessa vierailevalle turistille kuin kotimaiselle vapaa-ajanmatkustajallekin, kertoo Suhonen.

Huoneista löytyy hotellia varten suunniteltuja sisustusesineitä kuten käsintuftattuja ryijyjä ja teemoja varioivia tapetteja. Myös yleisiin tiloihin, kuten hotelliaulaan, tuodaan uniikkia designia.

– Tämän päivän hotellin tulee tarjota vierailleen väkeviä kokemuksia ja elämyksiä sekä palvelun että fyysisten puitteiden kautta. Meidän tavoitteenamme on luoda vahvoja muistijälkiä jättävä hotelli, josta voi tulla jopa matkakohde itsessään, sanoo Original Sokos Hotel Presidentin hotellinjohtaja Hannele Laurila.

Sokos Hotels Presidentti
Yksi Original Sokos Hotel Presidentin uusista teemoista on talvimyrsky.

Noin kaksi ja puoli vuotta kestävässä peruskorjauksessa uudistetaan kaikkien 494 hotellihuoneen lisäksi kerroskäytävät, aula- ja kokoustilat, auditorio sekä ruokaravintola. Muutostyöt tehdään vaiheittain ja hotelli toimii muutostöiden aikana normaalisti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde ja kuvat: Sokos Hotels

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Hotelli U14, Helsinki

U14 on leikkisä design-hotelli keskellä Helsinkiä: perheomisteinen, mutta osa jättiketjua

Aamiaisannos lautasella

Helsingin herkullisimmat hotelliaamiaiset – 10 vaihtoehtoa

Helsingin iltapäiväteet

Iltapäivätee Helsingissä – katso neljä erilaista vaihtoehtoa

Hotel St. George

Tältä näyttää Helsingin tunnelmallinen luksushotelli – katso kuvat tyylikkäästä St. Georgesta

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja