Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Huh, mikä paikka! Turistit leikkivät hengellään – näitä kuvia et voi katsoa häkeltymättä

Flickr / Rodrigo Soldon artikkelin kuva
Uutiset
Uskaltaisitko ottaa selfien tässä kohteessa?
Teksti: Inka Khanji
Päivitetty: 21.04.2016
facebook   whatsapp

Henki pelissä onnistuneen kuvan vuoksi

Erityisesti matkailijoiden suosima tapa ottaa toinen toistaan näyttävämpiä selfieitä ympäri maailmaa on saanut hengenvaaralliset mittasuhteet Brasiliassa, kertoo brittilehti Daily Mail.

Rio de Janeiron laitamilla sijaitseva Pedra da Gavea -vuori on noussut viime aikoina erityisen suosituksi kohteeksi juuri sen valokuvauksellisuuden vuoksi.

Matkailijat nimittäin kiipeävät vuorelle ottamaan lomakuvia, eivätkä tavalliset poseerauskuvat maiseman äärellä ole riittävän hurjia nykymatkailijoille.

Vuori on hyvin suosittu valokuvauskohde, sillä esimerkiksi Instagram-kuvapalveluun on ladattu jo liki 70 000 valokuvaa #pedradagavea-tunnisteella.

Kuvauspaikalla näyttää muodostuneen lähes kilpailu siitä, kuka onnistuu nappaamaan komeimman tai hurjimman otoksen.

Jopa 844 metriin kohoava huippu ja sieltä avautuvat maisemat eivät riitä kaikille valokuvaa metsästäville matkailijoille, sillä alueella on nähty jopa hengenvaarallisia kuvaustilanteita.

Osa huipulla vierailleista on jopa roikkunut kalliolta yhden käden varassa tai istuskellut aivan kallion reunalla näyttävien selfieiden ja lomakuvien perässä.

Katso hurjimmat lomakuvat Pedra da Gavea -vuorelta!

Kuva, jonka Ulysses Lopes (@uly6s) julkaisi

Lähde: Daily Mail
Kuvat: Flickr / Rodrigo Soldon, Instagram / Brazil_repost, maayconnunes, lilian.oli, hugolivero, uly6s, goprose, luxurico, vida_carioca, trilheira_de_elite_, capixabamorena, bruno.estaciio

Lue kommentit (3) Jätä kommentti

  1. Kerroin äidille ostavani selfie-tikun. Äiti vastasi että älä osta, kun sen takia moni kuollu. Tekeekö tikku ihmisestä tyhmän, joten olisiko turvallista jättää ostamatta, vai onko noi ihmiset vaan sattumalta sitä tyhmyys luokkaa?


  2. Sopii kysyä, tekeekö valinnan ihminen vai luonto? Tai sitten niin, että luonto hoitaa, mutta ihmisen aloitteesta.


  3. Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.