hero taustakuva

Tämä on todellista luksusta! Lennä ikiomassa sviitissä mukavasti makuuasennossa

Emirates artikkelin kuva
Lennot
Maailman neljänneksi parhaaksi lentoyhtiöksi valittu Emirates tarjoaa uusissa Boeing 777 -koneissaan mahdollisuuden matkustaa täysin yksityisesti tyylikkäissä sviiteissä.
Teksti: Inka Khanji
Päivitetty: 16.11.2017
facebook   whatsapp

Omat luksussviitit lennolla

Arabiemiraattien lentoyhtiö Emirates tarjoaa matkailijoilleen todellista superluksusta. Hiljattain uusituissa matkustamoissa on muun muassa uudet istuimet ja viihdejärjestelmät, mutta kiinnostavinta matkailijan näkökulmasta ovat ykkösluokan sviitit, joista ei luksuspalveluja puutu.

Inspiraationa sisustuksessa on käytetty Mercedes-Benz-merkin S-luokan autoja. Värimaailmassa on huomioitu ajattomat sävyt, ja sisustukseen on valittu muun muassa harmaan sävyjä ja samppanjan väri tuomaan lisätuntua luksukseen.

Yksityiset sviitit ovat jopa 3,7 neliömetrin kokoisia, ja niissä on lattiasta kattoon ulottuvat liukuovat, joten matkustajat saavat mukavasti omaa tilaa lennon aikana.

Sviiteissä on saatavilla useimmat matkustajien kaipaamat mukavuudet: makuuasentoon kallistuvat pehmeät nahkapenkit, oma henkilökohtainen minibaari, yli 2 500 kanavan viihdejärjestelmä sekä vastamelukuulokkeet. Kussakin sviitissä on lisäksi palveluikkuna, joiden avulla matkustamohenkilökunta voi tuoda juomia ja pikkupurtavaa matkustajaa häiritsemättä. Kommunikointi matkustamohenkilökunnan kanssa onnistuu näppärästi videopuhelujen avulla.

Kaikissa sviiteissä on myös ikkunat, sillä keskikäytävällä sijaitsevissa sviiteissä maisemia heijastelevat virtuaali-ikkunat, jotka peilaavat ulkona avautuvaa näkymää.

Matkustaminen ykkösluokan sviiteissä ei ole edullisimmasta päästä: edestakainen matka Dubaista Singaporeen ensimmäisessä luokassa maksaa noin viisi tuhatta euroa.

Katso kuvat ja video Emirates-lentoyhtiön ensimmäisen luokan luksussviiteistä!

EmiratesEmiratesin ensimmäinen luokka
Liukuovet takaavat yksityisyyden lentomatkan aikana.
EmiratesEmiratesin ensimmäinen luokka
Ruokailu ensimmäisen luokan sviiteissä sujuu mukavasti omassa rauhassa.
EmiratesEmiratesin ensimmäinen luokka
Yöpyminen omassa sviitissä tuo lennolle kaivattua lisämukavuutta.

Lähde, kuvat ja video: Emirates

Hae Lentoja
1 0
 • Aikuinen
  -
  0
  +
 • Nuori 12 - 17
  -
  0
  +
 • Lapsi 2 - 11
  -
  0
  +
 • Sylilapsi alle 2v
  -
  0
  +

Yksi kommentti (1) Jätä kommentti

 1. Niska tossa kyllä menee, jos muutaman tunnin kattelee ruutua tuollai sivulle vääntyneenä. Mutta muuten kelpais.


 2. Jätä kommentti

  Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.