Hyppää sisältöön

Tämä on todellista luksusta! Lennä ikiomassa sviitissä mukavasti makuuasennossa

Rantapallon päätoimittaja Inka Khanji
Inka Khanji Päivitetty: 16.11.2017
Maailman neljänneksi parhaaksi lentoyhtiöksi valittu Emirates tarjoaa uusissa Boeing 777 -koneissaan mahdollisuuden matkustaa täysin yksityisesti tyylikkäissä sviiteissä.

Omat luksussviitit lennolla

Arabiemiraattien lentoyhtiö Emirates tarjoaa matkailijoilleen todellista superluksusta. Hiljattain uusituissa matkustamoissa on muun muassa uudet istuimet ja viihdejärjestelmät, mutta kiinnostavinta matkailijan näkökulmasta ovat ykkösluokan sviitit, joista ei luksuspalveluja puutu.

Inspiraationa sisustuksessa on käytetty Mercedes-Benz-merkin S-luokan autoja. Värimaailmassa on huomioitu ajattomat sävyt, ja sisustukseen on valittu muun muassa harmaan sävyjä ja samppanjan väri tuomaan lisätuntua luksukseen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Yksityiset sviitit ovat jopa 3,7 neliömetrin kokoisia, ja niissä on lattiasta kattoon ulottuvat liukuovat, joten matkustajat saavat mukavasti omaa tilaa lennon aikana.

Sviiteissä on saatavilla useimmat matkustajien kaipaamat mukavuudet: makuuasentoon kallistuvat pehmeät nahkapenkit, oma henkilökohtainen minibaari, yli 2 500 kanavan viihdejärjestelmä sekä vastamelukuulokkeet. Kussakin sviitissä on lisäksi palveluikkuna, joiden avulla matkustamohenkilökunta voi tuoda juomia ja pikkupurtavaa matkustajaa häiritsemättä. Kommunikointi matkustamohenkilökunnan kanssa onnistuu näppärästi videopuhelujen avulla.

Kaikissa sviiteissä on myös ikkunat, sillä keskikäytävällä sijaitsevissa sviiteissä maisemia heijastelevat virtuaali-ikkunat, jotka peilaavat ulkona avautuvaa näkymää.

Matkustaminen ykkösluokan sviiteissä ei ole edullisimmasta päästä: edestakainen matka Dubaista Singaporeen ensimmäisessä luokassa maksaa noin viisi tuhatta euroa.

Katso kuvat ja video Emirates-lentoyhtiön ensimmäisen luokan luksussviiteistä!

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
EmiratesEmiratesin ensimmäinen luokka
Liukuovet takaavat yksityisyyden lentomatkan aikana.
EmiratesEmiratesin ensimmäinen luokka
Ruokailu ensimmäisen luokan sviiteissä sujuu mukavasti omassa rauhassa.
EmiratesEmiratesin ensimmäinen luokka
Yöpyminen omassa sviitissä tuo lennolle kaivattua lisämukavuutta.

Lähde, kuvat ja video: Emirates

Rantapallon päätoimittaja Inka on aina valmis seikkailuun. Jos voi itse valita, suuntaa hän kaikkein mieluiten aktiivimatkalle maailman ääriin.
Lue lisää

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Passi

Unohditko passin kotiin? Näin saat uuden matkaa varten

Halpalentoyhtiöt

Kaikki halpalentoyhtiöt Suomessa – katso kattava reittilista

Ryanairin lennot Suomesta

Ryanair avaa uuden reitin Suomesta

Näin selviät pitkästä lennosta

Näin selviät pitkästä lennosta – 10 helppoa vinkkiä ennen kaukomatkaa

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja