Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Katso ja kadehdi! Näin rikkaat ja kuuluisat matkustavat – video huippuluokan yksityiskoneesta

Youtube / Four Seasons Hotels and Resorts artikkelin kuva
Luksus ja spa
Oletko aina halunnut maistaa luksuselämää? Four Seasons hemmottelee asiakkaitaan myös ilmassa, mutta vain jos rahaa on riittävästi.
Teksti: Inka Khanji
Päivitetty: 15.08.2016
facebook   whatsapp

Hotelliketjun oma luksuslentokone

Luksushotelliketju Four Seasons tarjoaa rikkaille asiakkailleen korkeatasoisia palveluja nyt myös ilmassa, sillä hulppeista puitteistaan ja laadukkaasta palvelustaan tunnettu hotelliketju palvelee asiakkaitaan myös omassa lentokoneessaan.

Four Seasons -yksityiskone lennättää raharikkaita ympäri maailmaa. Boeing 757 -lentokoneen matkustustiloissa on paikat vain 52 matkustajalle. Tilavuuden lisäksi luksustunnelmaa tuovat materiaalit, muun muassa ylellinen nahka. Matkustusmukavuuteen panostetaan esimerkiksi täysin makuuasentoon taittuvilla penkeillä.

Lentokonehenkilökuntaan kuuluvat muun muassa koneen oma kokki mutta myös korkeatasoisiin hotellipalveluihin kuuluva concierge, jonka tehtävä on järjestää matkakohteiden ohjelma valmiiksi matkustajille. Viimeisen silauksen koneen luksustuntuun antaa lentokoneen väritys – joka on tietysti musta.

Four Seasonsin hotellityyppinen lentokone aloitti liikennöinnin helmikuussa 2015 maailmanympärimatkalla, joka kesti 24 päivää ja vieraili yhdeksässä kohteessa. Matkustajat voivatkin tutustua luksustason lentokoneeseen esimerkiksi osallistumalla vastaavalle maailmanympärimatkalle. Luksustason palvelun hintalappu on huikea, sillä 24 päivän matka maksaa 112 000 euroa henkilöltä.

Katso videolta, millaisissa tiloissa rikkaat matkustavat!

Lähde: Travel Talk
Kuva ja video: Youtube / Four Seasons Hotels and Resorts

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.