Hyppää sisältöön

Oletko kyllästynyt maksamaan lennolla kaikesta ekstraa? Viisi syytä valita tämä lentoyhtiö

Rantapallon päätoimittaja Inka Khanji
Inka Khanji Päivitetty: 29.08.2017
Kyllä, lennolla voi edelleen nauttia loistavasta palvelusta ja huipputason catering-ruuasta. Eikä niistä tarvitse maksaa ekstraa. Lue viisi syytä valita Turkish Airlines!

ILMOITUS

1. Lentää jopa 300 kohteeseen

Turkish Airlines lentää useampaan maahan kuin mikään muu lentoyhtiö maailmassa. Lentoverkosto on todella kattava. Voit valita, mihin haluat mennä jopa 300 lentokohteesta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

2. Lipun hinta on, mikä on – siihen ei tule ekstraa

Löysitkö mielestäsi edullisen lennon? Mutta mitä ihmettä, kun valitsit sen, mukaan tuli se ja tämä maksu, joten lopulta lento ei sitten niin edullinen ollutkaan.

Turkish Airlinesilla näin ei voi käydä. Lentolipulla on yksi hinta, johon kuuluvat verot, matkatavarat ja ruoka lennolla.

3. Pakkaa mukaan 30 kilon laukku – ilmaiseksi

Unohda käsimatkatavaroilla kikkailu. Enää sinun ei tarvitse pähkäillä, mitkä vaatteet mahtuvat käsimatkatavaroille sallittuun painorajoitukseen tai ottaa mukaan vain sellaista kosmetiikkaa, jonka saa ängettyä litran minigrip-pussiin, jonka saa viedä mukanaan koneen matkustamoon. Turkish Airlinesin lippuun kuuluu aina 30 kilon matkatavara ruumaan Helsingistä lähdettäessä. Eikä tästä tarvitse maksaa ekstraa. Ihan oikeasti.

4. Valitse herkullinen ateria – se kuuluu hintaan

Tuntuuko hullulta maksaa ankeasta leivänkäntystä ärsyttävän suuri summa tai sinnitellä läpi lennon ilman ruokaa? Turkish Airlinesilla ei tarvitse.

Turkish AirlinesTurkish Airlines
Turkish Airlinesin lennoilla hintaan sisältyy aina herkullinen ateria.

Ihan tavallisessa Economy-luokassa voit valita lämpimän aterian kahdesta tarjolla olevasta vaihtoehdosta. Ruoka on lisäksi ällistyttävän herkullista. Turkish Airlinesin lentokoneissa on tarjolla huippuluokan catering-palvelu.

5. Palvelu on huipputasoa

Viihdyt lennolla varmasti, sillä lentoyhtiön koulutettu henkilökunta tarjoaa korkeatasoista palvelua. Lisäksi bisnesluokan catering- ja lounge-palvelut on palkittu maailman parhaina. Jopa pitkä välilasku on Turkish Airlinesilla ilo. Jos sinulla on yli kuuden tunnin odotusaika lentojen välillä Istanbulissa, sinut haetaan lentokentältä ja pääset Touristanbulin kierrokselle, jossa pääset näkemään Istanbulin parhaat palat.

Lähde ja kuvat: Turkish Airlines

ILMOITUS

Rantapallon päätoimittaja Inka on aina valmis seikkailuun. Jos voi itse valita, suuntaa hän kaikkein mieluiten aktiivimatkalle maailman ääriin.
Lue lisää

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Hamadin kansainvälinen lentoasema Qatarin Dohassa

Tässä ovat vuoden 2024 parhaat lentoasemat – katso tuore Top 10

Helsinki-Vantaan lentoasema

Matkustajat valitsivat: Helsinki-Vantaa Pohjois-Euroopan paras lentoasema

Lento vauvan kanssa

Ensimmäinen lento vauvan kanssa voi jännittää – lue vinkit sujuvaan matkaan

Lentoyhtiöiden codeshare-yhteistyö

Yllätyitkö, kun varasit lennon ja lähtöportilla odottaakin eri yhtiön kone? Tätä tarkoittaa codeshare-yhteistyö

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja