Kuva: Finavia
Kaikki Helsinki-Vantaan lähtevät ja saapuvat lennot

Onko lento ajoissa? Täältä näet Helsinki-Vantaan saapuvat ja lähtevät

Odotatko vieraita? Haluatko varmistaa, että olet oikeaan aikaan lentoasemalla vastassa? Vai epäröitkö oman lentosi täsmällisyyttä ja haluat olla varma lähtöajasta? Katso täältä kaikki Helsinki-Vantaan lentotiedot!

Täältä löydät kaikki Helsinki-Vantaan ajantasaiset lentotiedot

Voit tarkistaa Helsinki-Vantaan lentoaseman lähtevät ja saapuvat lennot helposti Finavian verkkosivujen reaaliaikaiselta listalta.

>> Helsinki-Vantaan saapuvat lennot
>> Helsinki-Vantaan lähtevät lennot

Helsinki-Vantaan mobiilisovellus auttaa olemaan ajoissa lentoasemalla

Lentotiedot ovat saatavilla myös erillisen mobiilisovelluksen kautta. HEL Airport -applikaatio on ilmainen ja kätevä työkalu ajantasaisten lentotietojen seuraamiseen. Voit syöttää sovellukseen haluamasi lennon numeron ja saat tiedot suoraan puhelimeesi myös tien päällä. Sovellus auttaa myös suunnistamaan lentoasemalla ja kertoo lähellä olevat kahvilat, ravintolat, kaupat ja muut palvelut.

Lentotiedot saatavilla myös tekstiviestinä

Voit tilata yksittäisen lennon tiedot myös tekstiviestillä suoraan matkapuhelimeesi. Ohjeet tekstieviestipalvelun käyttöön löytyvät Finavian sivuilta.

Lähtevälle matkustajalle tekstiviestipalvelu kertoo esimerkiksi lähtöportin ja mahdolliset muutokset lähtöajassa suoraan matkapuhelimeen. Palvelu on tilattava viimeistään tuntia ennen lennon virallista lähtöaikaa. Saapuvien lentojen kohdalla tekstiviesti-ilmoitus kertoo lennon ennustetun laskeutumisajan.

Helsinki-Vantaan asiakaspalvelu auttaa myös puhelimitse

Voit tarvittaessa ottaa yhteyttä myös lentoaseman asiakaspalvelupisteeseen, joka on auki ympäri vuorokauden. Asiakaspalvelun puhelinnumero on 0200 14636 (0,57 €/min. + pvm) ja sähköpostiosoite [email protected]

Kaikkien lentojen lähtö- ja tuloajat löytyvät myös YLE:n teksti-TV:n sivuilta 425–427 ja MTV3:n teksti-TV:n sivuilta 600–605.

Päivitetty: 27.4.2016

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (45 votes, average: 3,58 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

13 kommenttia

Hei,

samaa mieltä nimimerkki “epäroivoinen” kanssa näistä sivustoista, joissa juuri tätä palautetta kirjoitan.
Sivut saapuvat lennot ja lähtevät lennot erittäin huonot.

Kehittäkää sivustoa käyttäjien kanssa, jotta paranevat.

T.
Mervi

Ennn lösin tulevt ja lätvät lennot .Mutta nyt ei löytynyt on vi säköimis varausta ja ikkea muuta ei lentojen tulo j ähtö aikija.

Olen matkustsnut ympäri maailmaa enkä ole koskaan nähnyt näin helvetin tyhmää lentokentän kitisivua. Ei kiinnosta pakkausneuvot eikä edes vessojen sijainnit vaan olis huenoa saada selville löhtevien lentoken ajat. Ei onnistu hakemallakaan

ilmeisesti tarkoituksella ei voi edes valita saapumispäivää finavian sivuilta saadakseen lentotiedot ja lennon numero näyttää eri päivät.

varmaankin siksi että ihmiset soittaisivat enemmän kalliiseen maksulliseen numeroon.

onko tämä sitä “asiakaspalvelua” sitten? Tuskin.

Olen lähdössä 21.12 klo 06.30 lenolle lh2467 ja jatko lh1854. Miten lähtö selvitys tehdään, onko ns. Tiski selvitys vai miten. Voinko tuoda matkalaukut jo 20.12.

Tuttu tulee torstaina 14.7.11 Helsinkiin klo 8.50 USA:sta

Millä lennolla hän tulee?

Mistä löytyy tieto. EN LÖYTÄNYT!!!

VASTAA? Miksei KYSY?

Hei! Pitäisi tulla kentälle Zhackintosista saapuvaa perhettä vastaan ja aijoin pikaisesti katosoa lennon saapumisajan, mutta mitä ihmettä – ei löydy sivua???
TVtä ei ole käytettävissä, pitäisi soitella tai mailailla. Onko tiedotus näin vaikeata? Eikö arvioituja saapumisaikoja saada helposti nettiin?
terv. matti n.

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *