Hyppää sisältöön

Onko lento ajoissa? Täältä näet Helsinki-Vantaan saapuvat ja lähtevät lennot

  • Inka Khanji
Inka Khanji Päivitetty: 18.04.2023
Kaikkia Helsinki-Vantaan saapuvia ja lähteviä lentoja voi helposti seurata reaaliajassa. Katso täältä kaikki Helsinki-Vantaan lentotiedot!

Täältä löydät kaikki Helsinki-Vantaan ajantasaiset lentotiedot

Voit tarkistaa Helsinki-Vantaan lentoaseman lähtevät ja saapuvat lennot helposti Finavian verkkosivujen reaaliaikaiselta listalta.

>> Helsinki-Vantaan saapuvat lennot
>> Helsinki-Vantaan lähtevät lennot

Pysähdy lentoasemalla noutoa tai viemistä varten

Helsinki-Vantaan lentoasemalla on hyvät parkkipaikat kuljettajille, jotka vievät matkustajan lennolle tai hakevat matkustajan lentokentältä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kun viet matkustajan lentokentälle, voit pysähtyä hetkeksi lentoaseman pääsisäänkäynnin edessä. Alueelle ei kuitenkaan saa pysäköidä, joten voit käyttää sitä noutoon vain, jos matkustaja seisoo valmiiksi sisäänkäynnin edessä.

Matkustajia noutaessa varmin valinta on käyttää lentoaseman pikaparkkia, joka sijaitsee terminaalin sisäänkäynnin lähellä. Pikaparkin käyttö maksaa kaksi euroa 20 minuutilta tai kuusi euroa tunnilta. Pysäköinnin voi maksaa joko maksuautomaatissa tai Moovy-sovelluksella.

Pikaparkki on merkitty P Short term -kyltillä, ja se sijaitsee 50 metrin päässä tuloaulasta aivan sen edustalla ensimmäisessä kerroksessa.

>> Lue lisää: Näin jätät auton parkkiin Helsinki-Vantaalle – tiesitkö, että yksi hotelliyö voi tuoda ilmaisen pysäköinnin loman ajaksi?

Helsinki-Vantaan asiakaspalvelu auttaa paikan päällä ja puhelimitse

Voit tarvittaessa ottaa yhteyttä lentoaseman asiakaspalvelupisteeseen, joka on auki ympäri vuorokauden. Asiakaspalvelun puhelinnumero on 0200 14636 (mpm + pvm) ja asiakaspalvelun omilla sivuilla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kaikkien lentojen lähtö- ja tuloajat löytyvät myös YLE:n teksti-TV:n sivuilta 425–427.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Helsinki-Vantaa

Helsinki-Vantaalle odotettu uudistus – näin nesteiden kanssa matkustaminen helpottuu

Helsinki-Vantaan turvatarkastus

Yllättikö ruuhka Helsinki-Vantaalla? 12 eurolla pääset turvatarkastuksen ohituskaistalle, mutta palvelu on saatavana vain loungen asiakkaille

Plaza Premium lounge

Tiesitkö, että Helsinki-Vantaalla on lounge, jonne pääsee kuka tahansa? Sijaitsee tuloaulassa, ja sisään pääsee jo 24 eurolla

Clarion Hotel Aviapolis

Haaveiletko hyvistä yöunista? Helsinki-Vantaan lentokenttähotellin uusi konsepti satsaa hyviin uniolosuhteisiin

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja