Kuva: Legoland Billund
Legoland Billund

Tanskan Legoland panostaa ninjaseikkailuun: vuoden 2016 uutuus ilahduttaa kaikenikäisiä

Tanskan Legoland Billundin ensi kauden vetonaula on suuri Ninjago-alue.

Legolandin historian suurin investointi

Tanskassa sijaitseva Legoland Billund avaa maaliskuussa 2016 uuden 11,3 miljoonan euron arvoisen uuden Ninjago-alueen. Kyseessä on teemapuiston suurin investointi kautta aikojen. Uuden, yli 5 000 neliömetrin kokoisen alueen ykköstykki on interaktiivinen NinjagoTM – The Ride. Ensi vuonna avataan myös 24 uutta Ninjago-teemaista huonetta Hotelli Legolandissa, joten uusi teema leviää myös majoitukseen.

Uudelle Ninjago-alueelle rakennetaan erityinen koko perheen harjoittelualue. Erityisesti Legolandia varten kehitetty teknologia muuttaa vierailijoiden liikkeet ninjavoimaksi.

– Tämän kaltaista vetonaulaa ei ole nähty teema- tai huvipuistoissa koskaan aikaisemmin. Uskallammekin sanoa, että olemme alamme rimannostaja myös teemapuistoissa kävijöiden osallistumisen suhteen, sanoo toimitusjohtaja Christian Woller Legoland Billundista.

Koko perheen ninja-alue

Ninjago-alue on täynnä leikkimiseen, tiimityöskentelyyn ja interaktiivisuuteen liittyviä sisä- ja ulkoaktiviteetteja koko perheelle. Vieraat voivat muun muassa kokeilla kahta lasersokkeloa, joissa heidät on ajoitettu kulkemaan läpi 30 neonvihreän laserpalkin läpi aitoon ninjatyyliin.

Alueen tärkeänä painopisteenä ovat vieraiden liikkeet. Heidän ninjansa puhallukset lentävät ilmassa samalla kun ne liikkuvat läpi ainutlaatuisen ja ylivoimaisen Ninjago 4D -universumin, joka haastaa kaikkia heidän aistejaan.

Kuva: Legoland BillundLegoland Billund
Legoland Billundin uusi Ninjago-alue tulee olemaan massiivinen.

Lukematon määrä erilaisia houkuttelevia kohteita tarjoaa kävijöille mahdollisuuden testata ninjataitojaan, kuten tarkkuutta, nopeutta ja yhteistyötaitoja. Ninjago – The Ride -alueella vierailijat tapaavat kuuluisia Ninjago-valtakunnan sankareita ja yhdessä hahmojen kanssa he voivat oppia hallitsemaan neljää eri elementtiä eli tulta, maata, valoa ja salamointia voidakseen kukistaa roistoja.

– Olemme halunneet luoda täydellisen alueen, jossa vietetty jokainen hetki on elämys ja huikea kokemus. Kävijämme huomaavat, että alueella on käytössä jopa tehokas jonotusjärjestelmä, ja että alueella on houkuttelevimpia Lego-yksityiskohtia, jatkaa Christian Woller.

Hän korostaa, että maaliskuussa avattava alue on suunniteltu koko perheelle ja että erityisesti Ninjago – The Ride on suunniteltu sellaiseksi, mitä kävijät eivät ole osanneet odottaa.

– Alueella kävijät kiipeävät nopeasti liikkuvan auton kyytiin, ja vain muutaman metrin kyydin jälkeen heidät vedetään syvälle Ninjago-universumin pimeimpiin kulmauksiin, jatkaa Christian Woller.

– Ninjagon tuntevat ja rakastavat lapset kaikkialla maailmassa. Itse tarinahan kertoo ystävyydestä, hyvästä vastaan paha sekä leikistä ja pelaamisesta, mikä tekee siitä itsestään selvän valinnan tuoda uutta Legolandiin, sanoo Woller.

Lähde ja kuvat: Legoland Billund

Päivitetty: 8.2.2016

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (5 votes, average: 4,20 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia