Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Majoitu edullisesti Milanossa – esittelyssä kolme hostellia

artikkelin kuva
Hostellit
Italian muodikkain kaupunki Milano houkuttelee ostosmahdollisuuksillaan - säästä rahat shoppailuun ja valitse edullinen majoitus!
Teksti: Jenna Lehkonen
Päivitetty: 09.04.2013
facebook   whatsapp

Milanon ei tarvitse olla kallis

Italian muodikkain kaupunki Milano houkuttelee lämmöllään ja ostosmahdollisuuksillaan. Onneksi lomasuunnitelmien ei tarvitse kaatua kalliiseen hintatasoon, sillä tästä muodin keskuksesta löytyy myös budjettihintaisia majoitusvaihtoehtoja.

Piero Rotta Youth Hostel

Piero Rotta Youth Hostel sijaitsee hiljaisella alueella lähellä Milanon nähtävyyksiä, joten käyntikohteiden kiertely on helppoa. Lähistöstä löytyvät esimerkiksi Milanon katedraali ja Santa Maria delle Grazie –kirkko, missä voi ihastella Leonardo da Vincin Viimeistä ehtoollista.

Myös metroasema on lähellä Piero Rotta Youth Hostellia ja hostellilta on helppo tutustua Milanon eri osiin, kuten Breran ja Naviglin alueiden yöelämään.

Piero Rotta Youth Hostelissa voi majoittua joko yksityishuoneessa tai jaetussa huoneessa. Petipaikkoja on yhteensä 360 ja Piero Rotta Youth Hostel onkin yksi Milanon suurimpia hostelleja. Valittavana on myös kahden hengen huone, johon sisältyy erilaisia hotellitason mukavuuksia, kuten pieni siivous päivittäin. Hostellista löytyy kahvila, ilmainen internetyhteys ja iso paikoitusalue.

Piero Rotta Youth Hostel.
Via Salmoiraghi 1, ang. via Calliano, Milano

Hotel Trentina

Hiljainen ja viehättävä Hotel Trentina sijaitsee hyvällä paikalla Città Studin alueella Milanossa. Piazza Aspromonte Gardensin edessä sijaitseva hotelli tarjoaa asukkailleen mahdollisuuden rauhalliseen lomailuun, mutta suurimmat nähtävyydetkään eivät ole kaukana.

Tuomiokirkko, oopperatalo La Scala ja Castello Sforzesco sijaitsevat kävelyetäisyydellä Hotel Trentinasta. Buenos Aires Street, Milanon pääostoskatu, sijaitsee vain kolmen minuutin kävelymatkan päässä. Milanon päärautatieasemalle on hotellilta matkaa vain 800 metriä ja lähimmälle metroasemalle vain 200 metriä.

Perhehotelli Hotel Trentina ei ole varsinainen hostelli, mutta hintatasoltaan erittäin kilpailukykyinen. Hotellissa on yksitoista huonetta, joista jokaisessa on oma kylpyhuone, televisio ja puhelin. Hotellin palveluihin lukeutuu buffetaamiainen ja lisäpalveluihin esimerkiksi parkkipaikka, pesulapalvelut ja huonepalvelu.

Hotel Trentina
Via Filippino Lippi 50, Milano

Hotel Aurora

Hotel Aurora sijaitsee aivan Milanon keskustassa pääkatu Corso Buenos Airesin varrella. Sen toisella puolella komeilee tuomiokirkko Duomo ja toisella puolestaan keskusasema loppumattomine jatkoyhteyksineen. Hotel Aurora sijaitsee lähellä kaikkea: kauppoja, klubeja, keskustan houkutuksia. Metroasema sijaitsee 50 metrin päässä hotellilta, joten liikkuminen muualle kaupunkiin on helppoa.

Hotel Auroran huoneet ovat pieniä mutta mukavia. Jos onni on myötä, saattaa saada huoneen jossa on parveke ja hieno näkymä alapuolella kuhisevalle kadulle.

Hotel Aurora
Corso Buenos Aires 18, Milano

Kuva: Flickr/LHOON

>> Vertaile edulliset hostellihinnat Rantapallon hotellihaun avulla

Lue kommentit (2) Jätä kommentti

  1. Milanossa mukava majoitus B&B Il Settimo Cielo Apartment; lähellä keskustaa, loistavin ravintoloiden ympäröimänä. Asunnossa kaksi huonetta, loistava perheelle tai kaveriporukalle. Oma terassi kylpyhuone poreammeella, ilmastointi, Wi-Fi… http://www.bbsettimocielo.com


    • Vahvistan, loisto majoitus! Aamiainen auringon paisteessa omalla terassilla, luksusta jota monessa hotellissa saa vain toivoa. Huoneet tilavat ja kylpyhuone valtava. Emäntä puhuu suomea ja neuvoo mielellään kaikessa, mekin osattiin hienosti mennä comolle junalla ja siellä mielettömälle järviajelulle. Suosittelen!


  2. Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.