Hyppää sisältöön

Majoitu edullisesti Milanossa – esittelyssä kolme hostellia

Riikka Krenn
Riikka Krenn Päivitetty: 09.04.2013
Italian muodikkain kaupunki Milano houkuttelee ostosmahdollisuuksillaan - säästä rahat shoppailuun ja valitse edullinen majoitus!

Milanon ei tarvitse olla kallis

Italian muodikkain kaupunki Milano houkuttelee lämmöllään ja ostosmahdollisuuksillaan. Onneksi lomasuunnitelmien ei tarvitse kaatua kalliiseen hintatasoon, sillä tästä muodin keskuksesta löytyy myös budjettihintaisia majoitusvaihtoehtoja.

Piero Rotta Youth Hostel

Piero Rotta Youth Hostel sijaitsee hiljaisella alueella lähellä Milanon nähtävyyksiä, joten käyntikohteiden kiertely on helppoa. Lähistöstä löytyvät esimerkiksi Milanon katedraali ja Santa Maria delle Grazie –kirkko, missä voi ihastella Leonardo da Vincin Viimeistä ehtoollista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Myös metroasema on lähellä Piero Rotta Youth Hostellia ja hostellilta on helppo tutustua Milanon eri osiin, kuten Breran ja Naviglin alueiden yöelämään.

Piero Rotta Youth Hostelissa voi majoittua joko yksityishuoneessa tai jaetussa huoneessa. Petipaikkoja on yhteensä 360 ja Piero Rotta Youth Hostel onkin yksi Milanon suurimpia hostelleja. Valittavana on myös kahden hengen huone, johon sisältyy erilaisia hotellitason mukavuuksia, kuten pieni siivous päivittäin. Hostellista löytyy kahvila, ilmainen internetyhteys ja iso paikoitusalue.

Piero Rotta Youth Hostel.
Via Salmoiraghi 1, ang. via Calliano, Milano

Hotel Trentina

Hiljainen ja viehättävä Hotel Trentina sijaitsee hyvällä paikalla Città Studin alueella Milanossa. Piazza Aspromonte Gardensin edessä sijaitseva hotelli tarjoaa asukkailleen mahdollisuuden rauhalliseen lomailuun, mutta suurimmat nähtävyydetkään eivät ole kaukana.

Tuomiokirkko, oopperatalo La Scala ja Castello Sforzesco sijaitsevat kävelyetäisyydellä Hotel Trentinasta. Buenos Aires Street, Milanon pääostoskatu, sijaitsee vain kolmen minuutin kävelymatkan päässä. Milanon päärautatieasemalle on hotellilta matkaa vain 800 metriä ja lähimmälle metroasemalle vain 200 metriä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Perhehotelli Hotel Trentina ei ole varsinainen hostelli, mutta hintatasoltaan erittäin kilpailukykyinen. Hotellissa on yksitoista huonetta, joista jokaisessa on oma kylpyhuone, televisio ja puhelin. Hotellin palveluihin lukeutuu buffetaamiainen ja lisäpalveluihin esimerkiksi parkkipaikka, pesulapalvelut ja huonepalvelu.

Hotel Trentina
Via Filippino Lippi 50, Milano

Hotel Aurora

Hotel Aurora sijaitsee aivan Milanon keskustassa pääkatu Corso Buenos Airesin varrella. Sen toisella puolella komeilee tuomiokirkko Duomo ja toisella puolestaan keskusasema loppumattomine jatkoyhteyksineen. Hotel Aurora sijaitsee lähellä kaikkea: kauppoja, klubeja, keskustan houkutuksia. Metroasema sijaitsee 50 metrin päässä hotellilta, joten liikkuminen muualle kaupunkiin on helppoa.

Hotel Auroran huoneet ovat pieniä mutta mukavia. Jos onni on myötä, saattaa saada huoneen jossa on parveke ja hieno näkymä alapuolella kuhisevalle kadulle.

Hotel Aurora
Corso Buenos Aires 18, Milano

Kuva: Flickr/LHOON

>> Vertaile edulliset hostellihinnat Rantapallon hotellihaun avulla

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Bergamo, Italia

Norwegian aloittaa kesällä lennot Helsingistä Bergamoon ja Sofiaan

Milano

Milanon parhaat nähtävyydet – vieraile lomallasi ainakin näissä kohteissa

Bergamo, Italia

Päiväretket Milanosta: 4 kohdetta, jotka tuovat vaihtelua kaupunkilomaan

Nizza, Ranska

Air Balticin aloitti lennot Tampereelta Nizzaan ja Milanoon

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja