Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Hulvaton näky! Oletko nähnyt näin ihastuttavaa hostellia – katso kuvat

artikkelin kuva
Hostellit
Saksalainen majapaikka ravistelee käsityksiä hostelleista.
Teksti: Maria Hietala
Päivitetty: 22.11.2013
facebook   whatsapp

Karavaaneja ja makuuvaunuja

Haluaisitko yöpyä erikoisissa maisemissa pikkurahalla? Tai kokeilla asuntovaunua mukavissa sisätiloissa? Saksan Bonnissa sijaitseva hostelli tarjoaa takuulla jotain uutta kokeneellekin matkailijalle.

BaseCamp-hostellissa matkailijat yöpyvät karavaaneissa, käytöstä poistetuissa junien makuuvaunuissa sekä erilaisissa erikoisuuksissa kuten keikkabussissa tai auton päälle pystytetyssä teltassa.

Vanhaan varastohalliin rakennetusta hostellista löytyy yhteensä 16 eri väristä ja tyylistä asuntovaunua, kaksi makuuvaunua ja lukuisia erikoisia majoitusratkaisuja. Jokainen vaunu on sisustettu yksilöllisesti, ja niiden edestä löytyy jopa pieniä nurmikaistaleista tai matoista rakennettuja “pihoja” pöytineen ja tuoleineen.

Tänä vuonna avattu hostelli kertoo olevansa ainoa laatuaan maailmassa. Ainakaan tällä sisäleirintäalueella ei tarvitse huolehtia säästä talvikuukausienkaan aikana!

Erikoinen hostelli Saksan Bonnissa

Hostelli rakentuu asuntovaunuista

Onko tässä Saksan erikoisin hostelli?

Uskoisitko hostellin voivan näyttää näin hyvältä?

Lähde ja kuvat: BaseCamp Hostel Bonn

Yksi kommentti (1) Jätä kommentti

  1. No tää on hieno keksintö. Ei vaan ole ainoa maailmassa. Australiassa on toinen samalla periaatteella toimiva majoitusliike. Erona siinä on, että siellä ne on taivasalla. Siellä on lentokoneita, paloautoja rekkoja yms yms, jotka on muunnettu sisätiloltaan vastaamaan melko hyvinvarusteltua hotellihuonetta.Parhaiten siitä jai mieleen just se lentokone, kun siihen oli rakettu ohjaamoonkin pieni makuuhuone jonne mentiin rappusia pitkin. Yhtään en muista mikä sen paikan nimi on, mutta kyllä sen joku varmaan saa kaivettua netistä.


  2. Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.