Finnair
Joulupukki lentokoneessa

Joulupukki turvatarkastuksessa – katso videolta, mitä kaikkea pukin taskuista löytyy

Muiden matkailijoiden tavoin myös Joulupukin on mentävä lentoaseman turvatarkastuksen läpi päästäkseen ilmaan. Katso videolta, kuinka turvatarkastus sujuu.

Avain parrassa ja muita yllätyksiä

Finnairin parin vuoden takainen joulumainoskampanja vie joulutunnelmaiin, sillä se sai todellisen kunniavieraan esiintymään yhtiön joulunajan mainoksissa, missä komeili itse Joulupukki. Yhtiö onkin nimetty Joulupukin viralliseksi lentoyhtiöksi ja Helsinki-Vantaa lentoasemaksi, jonka kautta hän kulkee päästäkseen jakamaan lahjat maailman lapsille.

Kun kuuluisa matkustaja kulkee turvatarkastuspisteen läpi, paljastuu samalla mitä kaikkea Joulupukilla onkaan taskuissaan – ja kaikkien yllätykseksi – myös parrassaan. Myös lahjapaketit lähetetään läpivalaisuun. Lopulta Joulupukkikin pääsee turvatarkastuksen läpi jatkamaan matkaansa hyvästellen turvatarkastushenkilökunnan.

Finnair on julkaissut näyttäviä Joulupukkivideoita myös monina muina vuosina aina joulun alla, jolloin esimerkiksi Joulupukin salaisuuden paljastava video toi joulutunnelmaa matkustajille.

Katso videolta, kuinka Joulupukki toimii turvatarkastuksessa!

Lähde ja video: Youtube / Finnair
Kuva: Finnair

Päivitetty: 21.12.2017

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia