Matilda-kissa Algonquin-hotellissa

Söpöyden huippu! Tämä kissa asuu luksushotellissa New Yorkissa: “Tärkein asukas”

Newyorkilaisen luksushotellin kunnia-asukas on pöyheä kissa.

Matilda tuntee arvonsa Algonquin-hotellissa

Lähellä New Yorkin Times Squarea sijaitsevassa laatuhotellissa ei ensimmäisenä odottaisi törmäävänsä kissaan. Näin voi kuitenkin käydä Marriott-ketjuun kuuluvassa Algonquin-hotellissa.

Hotellissa majoittuvat asiakkaat tapaavat todennäköisesti jossain vaiheessa Matilda-kissan, joka on hotellin maskotti ja kunnia-asukas. Pöyheällä kissalla on vastaanotossa oma paikka, jossa tämä pääsee seuraamaan ympäristön tapahtumia.

Matilda, johon voit törmätä Algonquinissa tänään, ei ole hotellin ensimmäinen nelijalkainen asukas. Hotellilla on pitkät perinteet karvaisten kunnia-asukkaiden suhteen, sillä siellä on jo vuosikymmeniä päässyt asumaan yksi eläinten suojakodista pelastettu kissa kerrallaan.

Jokaisen hotellin muuttaneen naaraskissan nimeksi on annettu Matilda. Kolmen Matildan lisäksi hotellissa on asunut vuosien varrella myös seitsemän Hamlet-nimistä uroskissaa.

Mistä perinne sitten sai alkunsa? Ensimmäinen hotellissa asunut kissa Billy vietti siellä yhteensä 15 vuotta. Vain kaksi päivää Billyn kuoleman jälkeen hotelliin vaelsi kulkukissa, jolle tarjottiin koti ja nimettiin Hamletiksi. Siitä lähtien Hamletit ja Matildat ovat kuuluneet Algonquinin kalustoon.

Matildalla on mukavat oltavat

Matildan päivät koostuvat harjauksesta, lukuisista nokosista sekä vieraiden tapaamisesta. Monet asiakkaat valitsevat Algonquinin nimenomaan sen kuuluisimman asukkaan takia. Hotellin verkkosivuilla Matildaa kuvaillaan “tärkeimmäksi asukkaaksi”.

Kuuluisa Matilda todella onkin, sillä sen erikoinen tarina tunnetaan ympäri maailmaa. Matildalla on myös useampia sosiaalisen median kanavia sekä oma sähköpostiosoite, johon kissalle voi lähettää postia.

Matildalla on hotellissa varsin mukavat oltavat, sillä sen kunniaksi järjestetään muun muassa vuosittaiset syntymäpäiväjuhlat sekä kissojen muotinäytös.

Algonquin-hotelli New Yorkissa
Algonquin on perinteikäs hotelli lähellä New Yorkin Times Squarea.
Round Table -ravintola Algonquin-hotellissa
Algonquinin Round Table -ravintolaan Matildalla tuskin on asiaa – se on silti hotellin kunnia-asukas.

Matildan elämää voi seurata esimerkiksi Instagramissa ja Facebookissa.

Lähde ja kuvat: Hotel Algonquin

Päivitetty: 8.10.2016

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia