Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Lataa Helsinki iPhoneen – viisi sovellusta kotimaanmatkailijalle

artikkelin kuva
Varusteet
Nämä viisi Helsinki-applikaatiota helpottavat niin matkailijoiden kuin paikallistenkin päivää Helsingissä.
Teksti: Riikka Krenn
Päivitetty: 16.07.2014
facebook   whatsapp

1. Reittiopas vie helposti perille

Helppokäyttöinen Reittiopas on ehdoton iPhone-apuri Helsingissä liikkuvalle. Sovelluksen avulla löydät nopeimmat bussi-, metro- ja raitiovaunureitit kaikkialle pääkaupunkiseudulla. Applikaatiota on helppo käyttää myös jalkaisin suunnistamiseen.

2. Design-Helsinki

Design-vuoden tarjonnasta kiinnostuneille tarjolla on erilinen WDC-applikaatio, joka kertoo designpääkaupungin näyttelyt ja tapahtumat. Ajattomampi Design District Helsinki -sovellus puolestaan opastaa gallerioihin ja pikkuputiikkeihin.

3. Tarvitsetko taksin?

Taksi!-applikaatio paikantaa sijaintisi ja tilaa tekstiviestitaksin juuri sinne, minne sen tarvitset. Sovellus näyttää myös lähimmät taksitolpat, joten voit itse päättää, haluatko kävellä suoraan tolpalle vai tilata taksin luoksesi.

Helsinki-applikaatiot matkailijalle

4. Missä paistaa aurinko?

Uusi Terassit-sovellus ilahduttaa nimensä mukaisesti pääkaupunkiseudun terassikansaa. Applikaation avulla voit paitsi etsiä lähimmät terassit, myös selvittää missä on tilaa, missä paistaa aurinko ja paljonko juomat maksavat. Sovellus toimii pääkaupunkiseudun lisäksi Oulussa, Turussa ja Tampereella.

5. Käteistä seinästä

Loppuiko käteinen? Ottomaatit-applikaatio kertoo lähimmät pankkiautomaatit koko Suomessa ja voit suunnistaa helposti käteisen lähteille.

Kaikki jutussa esitellyt applikaatiot ovat ladattavissa Applen App Store -kaupasta. Osa sovelluksista on saatavilla myös Android- ja Nokia-versioina.

Kuvat: Visit Finland

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.