Kuva: Shutterstock
Riika, Latvia

Virkisty lyhyellä viikonloppulomalla – tämän viikon halvimmat kaupunkilomat Eurooppaan alkaen 192 euroa

Rentoudu kiireettömällä viikonloppulomalla Euroopassa: Riika alkaen 192 euroa, Tukholma alkaen 209 euroa tai Berliini alkaen 216 euroa.

Viikonlopuksi kaupunkilomalle

Lännen sykkivä suurkaupunki Lontoo, etelän muodikas Milano vai idän kiehtova Pietari? Euroopan kaupunkikohteet tarjoavat tekemistä ja kokemuksia monenlaiseen makuun. Lyhytkin kaupunkiloma tuo potkua työviikkoon ja inspiraatiota syksyn kiireisiin.

Viikon 40 halvimmat irtiotot saa Riikaan, Tukholmaan ja Berliiniin, joihin voi matkustaa halvimmillaan noin 200 eurolla. Myös etelän lämpöön ehtii hyvin muutamassa päivässä. Viikonloppuloman Nizzassa, Málagassa tai Barcelonassa saa parhaimmillaan alle 400 eurolla. Pohjoismaisiin pääkaupunkeihin Kööpenhaminaan ja Osloon voi puolestaan lentää reilulla 100 eurolla.

Kokosimme tulevan viikonlopun parhaat kaupunkilomat ja edullisimmat lennot Euroopan kaupunkikohteisiin. Tutustu kiinnostaviin tarjouksiin, valitse juuri sinulle sopivin matka ja tarkista vielä kerran ajankohtaiset hinnat. Muista varata nopeasti, sillä moni muukin voi olla kiinnostunut samasta matkasta.

>> Katso Rantapallon äkkilähtölennot

Viikonloppuna kaupunkilomalle

Lähtö näille matkoille on Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina, jollei tosin mainita. Matkat sisältävät sekä lennot että majoituksen.

Oslo, Norja
Kuva: Shutterstock
Oslon satama on viihtyisä alue, jonka lähellä voi käydä tutustumassa kaupungin historiaan Akershusin linnakkeessa tai mennä ostoksille moderniin Aker Bryggen kaupunginosaan.

Parhaat lennot kaupunkikohteisiin

Alla parhaat lentohinnat tulevan viikonlopun pidennetylle kaupunkilomalle. Lähtö Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina, jollei toisin mainita.

Koonnut: Minna Nurminen / Reissureppu.com
Kuvat: Shutterstock

Päivitetty: 2.10.2018

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia