Hyppää sisältöön

Tjäreborgin uudeksi toimitusjohtajaksi nimitettiin Regina Sippel

Rantapallon päätoimittaja Inka Khanji
Inka Khanji Päivitetty: 31.10.2014
Sippel on Tjäreborgin ensimmäinen suomalainen toimitusjohtaja 14 vuoteen.

Intohimo matkailuun toi matkailualalle

Suomen kolmanneksi suurin matkanjärjestäjä Tjäreborg on nimittänyt Regina Sippelin uudeksi toimitusjohtajakseen. Hän aloitti tehtävässään 1.10.2014.

Sippel on toiminut aiemmin Tjäreborgin talousjohtajana sekä yrityksen pääkirjanpitäjänä. Ennen työtehtäviään Tjäreborgilla hän on työskennellyt tilintarkastajana Ernst&Youngilla. Regina Sippel on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri.Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

– Hain matkailualalle, sillä matkailu ja uuden oppiminen ovat olleet aina intohimoinani. Minulle oli myös tärkeää, että ymmärrän tuotteet ja näen itseni tuotteen käyttäjänä. Matkailuala on myös hyvin kiehtovaa: haastavaa, nopeatempoista ja koko ajan muuttuvaa, kertoo toimitusjohtaja Regina Sippel.Tjäreborg on Suomen kolmanneksi suurin matkajärjestäjä noin 190 000 vuosittaisella matkustajallaan. Yhtiön liikevaihto oli viimeksi päättyneellä tilikaudella 138,9 miljoonaa euroa ja liiketoiminnan voitto oli 14 miljoonaa euroa. Tjäreborgilla on vahva ja dynaaminen, suomalainen johtoryhmä. Sippel on yhtiön ensimmäinen suomalainen toimitusjohtaja 14 vuoteen.

Tjäreborg on osa Thomas Cook Groupia, joka on pörssinoteerattu Lontoon pörssissä. Konserniin kuuluvia matkanjärjestäjiä käyttää yli 23 miljoonaa ihmistä vuosittain ja sen liikevaihto on 12 miljardia euroa.– Yrityksessämme työskentelee pitkään alalla olleita, kokeneita asiantuntijoita, jotka tuntevat niin asiakkaamme kuin tuotteemme sekä tuoretta näkemystä tuovia uusia lahjakkuuksia alan ulkopuolelta. Tämä on meille ehdottomasti rikkaus ja siten voimmekin tuottaa parempaa palvelua ja monipuolisempia tuotteita vastaamaan kuluttajien tämän päivän toiveita ja odotuksia, toteaa toimitusjohtaja Sippel.

Lähde: Tjäreborg
Kuva: Flickr / perlaroques

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Rantapallon päätoimittaja Inka on aina valmis seikkailuun. Jos voi itse valita, suuntaa hän kaikkein mieluiten aktiivimatkalle maailman ääriin.
Lue lisää

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Sunclass Airlinesin lentokone Kööpenhaminan lentokentällä

Lomalennot eivät ole sitä mitä ennen – näin Tjäreborg ja Sunclass Airlines murtavat myyttejä pakettimatkoista 

Tjäreborg

Tjäreborg luopuu maskivaatimuksesta lennoilla – koskee vain yhtä lentoyhtiötä

Matkatoimistojen lentokompensaatiot

Matkatoimistot aloittavat lentokompensoinnin – Tjäreborg ja Tui tuovat lentokompensoidut matkat suomalaisten saataville

Muovin vähentäminen hotelleissa

Muovin käyttö huolettaa matkailijoita aiempaa enemmän – hotellit ja matkanjärjestäjät vähentävät muovin käyttöä

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja