Tässä on ruotsinlaivojen erikoisin annos – katso kuva uudesta hittihampurilaisesta!
Hittihampurilainen Itämerellä
New Yorkin kulinaristien keskuudessa varsinaisen huuman aiheuttanut hittihampurilainen Ramenburger on saapunut vauhdilla myös Suomeen. Viking Line kertoo tarjoilevansa uutuusburgeria Turun ja Tukholman välillä liikennöivän Viking Gracen Frank’s-ravintolassa.
Ramenburger on hampurilainen, jossa sämpylä on korvattu sämpylän muotoon taitellulla vehnänuudelilla. Keksinnön takana on New Yorkissa tunnettu nuudelimestari Keizo Shimamoto, joka valmisti burgereita ensimmäisen kerran tänä kesänä brooklynilaisella ruokatorilla.
Ramenburgerit saivat ruokahifistelijöiden mielenkiinnon heräämään sillä, että niitä valmistettiin aluksi vain sata. Uutuushampurilaista jonotettiin New Yorkissa jopa tunteja.
Viking Line uskoo olevansa Suomen ensimmäinen Ramenburgeria tarjoava ravintola.
– On jännittävää nähdä tullaanko Gracelle nimenomaan maistamaan uutuutta ja tuleeko villityksestä kestohitti. Ruokatrendit tulevat ja menevät, ja niitä on hauska kokeilla tavallisen tarjonnan lisäksi – varsinkin kun kyseessä on sosiaalisessa mediassa leviävä ilmiö, sanoo Viking Gracen tuotepäällikkö Johanna Molin.
Ramenburger valmistetaan ravintolassa asiakkaan silmien edessä. Risteily-yhtiö kertoo panostavansa ruokailuun ja sen elämyksellisyyteen entistä enemmän.
Lähde ja kuva: Viking Line