Hyppää sisältöön

Onko tässä kilpailija halpalentoyhtiöille? Suomesta halpisbussilla Eurooppaan

Riikka Krenn
Riikka Krenn Päivitetty: 21.09.2015
OnniBus.comin virolainen ja puolalainen sisaryhtiö, SuperBus.com ja PolskiBus.com aloittavat lokakuussa 2015 yhteisen kansainvälisen reitin operoinnin.

Muutamalla eurolla Eurooppaan

Edullisista bussimatkoista tunnetun OnniBus.comin sisaryhtiö SuperBus.com aloittaa yhteisoperoinnin PolskiBus.comin kanssa tarjoamalla Tallinnan satamasta suoran yhteyden Riikaan, Vilnaan, Bialystokiin sekä Varsovaan. Linja operoidaan Suomestakin tutuilla kaksikerroksisilla linja-autoilla. Liikennöinti alkaa 1. lokakuuta 2015.

Puolaan suuntaaville matkustajille PolskiBus.com tarjoaa kaukoliikennepalveluja peräti 40 kohteeseen, joista osa operoidaan täysin uusilla luksusbusseilla. Tilavissa linja-autoissa on 58 paikkaa, nahkaistuimet, taitettavat pöydät selkänojissa, langaton verkkoyhteys sekä monipuoliset catering-palvelut, joista vastaa oma tarjoilija.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

PolskiBus.com on investoinut uusiin luksusbusseihin yhteensä noin 2,5 miljoonaa euroa. Ensimmäiset linja-autot aloittavat liikennöinnin Varsova–Wroclaw- ja Varsova–Krakova-reiteillä 21.9.2015.

– Tämä on hieno asia suomalaisten kannalta. Tallinnasta pääsee nyt edullisesti ja nopeasti aina Varsovaan saakka. Yhteys lisää matkustusvaihtoehtoja kyseisiin kohteisiin ja Varsovasta on mahdollista jatkaa PolskiBus.comilla aina Berliiniin asti, toteaa Superbus.comista ja OnniBus.comista vastaava johtaja Lauri Helke.

– On hienoa olla osana dynaamista ja voimakkaasti kasvavaa eurooppalaista yritysperhettä. Uudet reitit palvelevat saumattomasti OnniBus.comin asiakkaita ja seuraamme myös mielenkiinnolla uuden Gold-palvelukonseptin menestystä, kiittelee OnniBus.comin toimitusjohtaja Pekka Möttö.

Lähde: OnniBus.com
Kuva: PolskiBus.com

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Millaista on reissata bussilla Euroopassa? Helppoa ja halpaa – lue 6 faktaa

Lontoo, Iso-Britannia

Näin pääset helposti ja nopeasti Lontoosta lentokentälle – vertaa vaihtoehdot

Flixbus avaa reitin Helsingistä Varsovaan

Suomesta aukeaa bussiyhteys Keski-Eurooppaan – näin reitti kulkee Vaasasta Varsovaan

Juhannuksen menoliikenne

Näin juhannus vaikuttaa liikenteeseen: osta liput nyt – liikenteessä jälleen Suomen pisimmät ruuhkat

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja