Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Hiihtoloma lähestyy jo Etelä-Suomessa – katso parhaat matkatarjoukset viikolle 8

Shutterstock artikkelin kuva
Uutiset
Vielä on mahdollista löytää hiihtolomalle kohtuuhintainen matka, jos on valmis hieman joustamaan esimerkiksi kohteen suhteen. Katso parhaat poiminnat jäljellä olevista matkoista!
Teksti: Krista Ahonen
Päivitetty: 07.02.2020
facebook   whatsapp

Varaa viimeistään nyt

Etelä-Suomessa hiihtolomaa vietetään viikolla kahdeksan eli loma lähestyy jo. Hiihtolomaviikoilla erityisesti perheet suuntaavat reissuun hyödyntäen vapaapäivät. Koska matkustusajankohta on erittäin suosittu ja kysyntää riittää, nousevat myös matkojen hinnat mitä lähemmäs loma tulee.

Jos haaveilet matkasta hiihtolomalle, mutta et ole vielä tehnyt mitään varauksia, yhä on toivoa löytää kohtuuhintainen matka. Halvimmat matkat erityisesti sesongin suosituimpiin kohteisiin on jo myyty, joten edullista hintaa etsivä voi joutua joustamaan kohteen suhteen.

Alla ovat koottuna parhaat ranta- ja kaupunkilomat jäljellä olevasta matkatarjonnasta. Lähtöpäivä on aikaisintaan 13.2. ja viimeistään 18.2. Nyt ei kannata enää aikailla, vaan sopivan matkan löytyessä, kannattaa varaus tehdä heti.

Katso parhaat matkapoiminnat etelän hiihtolomaviikolle!

Rantalomat

Hurghada

Edullisin rantakohteista hiihtolomaviikolle on Hurghada, jossa lomailijat pääsevät nauttimaan ihanasta auringonpaisteesta ja upeista rannoista. Rennossa lomakohteessa on myös mainiot sukellusmahdollisuudet.

>> Matkat Hurghadaan alk. 495 €

Kap Verde

Vaaleahiekkaisia rantoja ja varmaa lämpöä – näistä on loma Kap Verdellä tehty! Saariryhmän kohteissa on mainiot puitteet rentoon rantalomailuun ja myös vesiurheilumahdollisuuksia löytyy. Varsinaisia nähtävyyksiä saarilla on vain vähän, joten lomalla on helppo keskittyä nauttimaan merestä ja auringosta.

>> Matkat Kap Verdelle alk. 570 €

Shutterstock
Kap Verde on yksi kohteista, johon voi vielä päästä rantalomalle kohtuuhintaan.

Teneriffa

Teneriffa on klassikkokohde, joka sopii mainiosti koko perheelle. Teneriffa tunnetaan erityisesti rantakohteena ja saarella onkin lukuisia viihtyisiä rantoja varustettuna hyvillä palveluilla. Tämän lisäksi monipuolisesta kohteesta löytyy upeaa luontoa ja tunnelmallisia kaupunkeja.

>> Matkat Teneriffalle alk. 580 €

Gran Canaria

Gran Canaria on hyvä kohde paeta kotimaan pakkasia, sillä saarella riittää lämpöä ja aurinkoa. Saarella on kauniita rantoja ja monipuoliset palvelut, mikä tekee siitä helpon kohteen myös lapsiperheille.

>> Matkat Gran Canarialle alk. 631 €

Eilat

Israelin Eilat on eksoottisempi vaihtoehto perinteisille rantakohteille. Rantojen lisäksi kaupunki hemmottelee lomailijoita esimerkiksi hyvällä säällä ja herkullisella ruoalla.

>> Matkat Eilatiin alk. 618 €

Kaupunkilomat

Vilna

Liettuan pääkaupunki Vilna on tunnelmallinen ja edullinen lomakohde. Kaupunkiin on Helsingistä alle kahden tunnin lentomatka, mikä helpottaa matkustamista perheen pienempien kanssa. Vilnassa kannattaa tutustua esimerkiksi kaupungin kauniiseen arkkitehtuuriin, kiinnostaviin nähtävyyksiin ja mainioon ravintolatarjontaan.

>> Matkat Vilnaan alk. 294 € / 4 vrk

Praha

Praha tarjoaa matkailijoille esimerkiksi historiallisia nähtävyyksiä, kiehtovaa kulttuuria ja maistuvaa ruokaa. Kompakti kaupunki on helppo ottaa haltuun myös lyhyemmällä lomalla.

>> Matkat Prahaan alk. 306 € / 4 vrk

Shutterstock
Hiihtolomaviikolle saa kaupunkilomia kohtuuhintaan esimerkiksi Prahaan ja Budapestiin.

Budapest

Budapest on helppo ja edukas kaupunkikohde koko perheelle. Kaunis kaupunki hurmaa erityisesti arkkitehtuurilla ja nähtävyyksillä, minkä lisäksi Budapestissa on kattava ravintola- ja ostostarjonta.

>> Matkat Budapestiin alk. 360 € / 4 vrk

Amsterdam

Värikäs Amsterdam tunnetaan erityisesti kauniista kanavamaisemista. Jokaisen matkailijan on helppo viihtyä kaupungissa, sillä sieltä löytyy monipuolinen valikoima niin nähtävyyksiä, kulttuuria, ostoksia kuin ravintoloita.

>> Matkat Amsterdamiin alk. 402 € / 4 vrk

Lissabon

Aurinkoinen Lissabon on ihastuttavan monipuolinen matkakohde, josta löytyy niin vilkasta kaupunkikulttuuria, kiehtovia nähtävyyksiä ja erinomaista ruokaa. Parasta on, että kaupungissa pääsee myös talvikuukausina nauttimaan miellyttävistä lämpötiloista.

>> Matkat Lissaboniin alk. 522 € / 6 vrk

Koonnut: Krista Ahonen
Kuvat: Shutterstock

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.