Hyppää sisältöön

GoExpo Helsingissä 5.-7.3.2010

Riikka Krenn
Riikka Krenn Päivitetty: 05.03.2010
Varaslähtö kevätliikuntaan Messukeskuksessa

Kevään uutuudet tutuiksi messuilla

Retki-messujen uutuusalueita ovat Retkikylä ja testirata. Retkikylä esittelee ennätysmäärän kevään uutuustuotteita, kuten rinkkoja ja kenkiä, joita kävijät voivat sitten tarvittaessa kokeilla viereisellä testiradalla.

Kunto-messujen uutuus on taistelulajien alue, jossa näytösten lisäksi on myös kokeiluja kävijöille. Vaihtoehtoja löytyy perinteisestä judosta moniin tuntemattomampiin lajeihin, kuten Haidong Gumdo ja vapaaottelu.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Golf-messut esittelee täysin uuden Club Fitting –palvelun, jossa maila räätälöidään pelaajan omien tarpeiden mukaan. Räätälöintiin liittyy myös swingianalyysi ja lyöntitekniikkavinkit. Palvelu on kävijöiden kokeiltavana messuilla ilmaiseksi.

Messuilla saavat ensiesittelynsä Suomessa kaksi kuntoilun ja pyöräilyn yhdistävää laitetta, Stepperbike ja Freecross. Molemmat kevään uutuudet ovat kävijöiden kokeiltavina testialueilla.

Lisäksi luvassa on erilaisia näytöksiä, kuten köysiakrobatia, perhonheitto, vedestä pelastautuminen, kahvakuulajumppa, rullaluistelu ja monia muita. Erilaisia ohjelmapisteitä on kymmeniä.

Myös lapsille ja junioreille löytyy puuhaa: lasten jumppamaailma ja liikennekaupunki, Megazone laserammunta-alue ja erilaiset golfin ja ammunnan simulaattorit.

Aukioloajat: pe 5.3. klo 12–19, la 6.3. klo 10–18 ja su 7.3. klo 10–17.
Pääsyliput: Aikuiset 13 € • Lapset (7–15 v.), opiskelijat, eläkeläiset ja varusmiehet 9 € (alle 12-vuotiaat vain aikuisen seurassa) • Perheet (2 aikuista ja lapset 7–15 v.) 28 € • Ryhmät (vähintään 10 henkeä) 9 € /hlö. Liput ovelta tai ennakkoon Lippupalvelusta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Hotelli U14, Helsinki

U14 on leikkisä design-hotelli keskellä Helsinkiä: perheomisteinen, mutta osa jättiketjua

Aamiaisannos lautasella

Helsingin herkullisimmat hotelliaamiaiset – 10 vaihtoehtoa

Helsingin iltapäiväteet

Iltapäivätee Helsingissä – katso neljä erilaista vaihtoehtoa

Hotel St. George

Tältä näyttää Helsingin tunnelmallinen luksushotelli – katso kuvat tyylikkäästä St. Georgesta

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja