Suomen suurin matkablogiyhteisö

Pöh

Niin vaan viimeistä lomapäivää viedään joksikin aikaa, sillä erilaisten reissujen takia tämän vuoden lomia oli tullut syötyä jo ennen virallista lomakautta ja syyslomallekin olisi jätettävä joitain päiviä. Tämä hieman yli kolmen viikon lomarupeama oli kyllä niin menemistä ja tulemista, että loma tuntui huomattavasti pidemmältä kuin mitä se olikaan. Se on varmaa että työkoneen salasanani olen jo onnellisesti unohtanut mutta sepuolestaan on hyvin epävarmaa olenko muistanut laittaa sen ennen lomaani johonkin ylös. Huominen menee siis varmaan työhönpaluujärkytyksestä toipumiseen, ja mielestäni työnantajan velvollisuuksiin voisi kuulua jonkinlainen kriisiapu lomapaltapalaajalle ensimmäisenä päivänä.

D:n lähdön jälkeen olen pyhittänyt vapaat päivät lasten ja miehen kanssa olemiseen, mikä on tehnyt oikeasti hyvää. Helle syö meikäläistä kyllä ehkä hieman liikaa, sillä iän karttuessa kyky kestää tuota kuumuutta ulkona on alkanut laskea hieman. Tai sitten tämän naisen asenteessa on suuremmalti vikaa, sillä sama lämpötila ulkomailla tuntuu paljon siedettävämmältä.

Perheeseen keskittymisen ja helteen takia blogi laahustaa hiukkasen aikaa vielä, mutta tulevalla viikolla aloitan varmaan kertoilemaan ikimuistoisesta reissustamme Alpeilla. Jokaisesta 2-5 tähden majapaikastamme teen vielä erilliset postaukset ja myös joistakin suosittelemistani kohteista. Ensimakua reissustamme jo näistä kuvista.

Oikein hyvää sunnuntaita!

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Martina maanantai, 28 heinäkuun, 2014 at 10:41

  Wou mitä kuvia! Välitön matkakuume iski juuri nyt (ihan kuin sitä ei olisi aiemmin ollut)! Odotan innolla reissupostauksia. 🙂

  • Reply Kthetraveller maanantai, 28 heinäkuun, 2014 at 11:20

   Meillä oli kyllä tosiaan mahtava reissu että vieläkin hymyilyttää. Ei sitä voinut kuvitellakaan miten kaunista Alpeilla on. Viime kerran hilluin Alpeilla kymmenen vuotta sitten, mutta kyseessä oli reissu perheenä ja siten maisemien ihailu jäi ymmärrettävistä syistä hieman vajaammalle.

 • Reply Maarit Johanna sunnuntai, 27 heinäkuun, 2014 at 22:49

  Vesiputoukset ja vuoret! Juttuja ootellessa :))

  • Reply Kthetraveller maanantai, 28 heinäkuun, 2014 at 09:35

   Minä arvelinkin että ne vesiputoukset ja vuoret saattaisi kolahtaa sinuun 🙂

  Leave a Reply