hero taustakuva

Iso-Syötteelle uusi ekohotelli – 60 huonetta aivan laskettelurinteiden juureen

Kide Hotel by Iso-Syöte artikkelin kuva
Hotellit
Tunturimaisemassa sijaitseva ekohotelli yhdistää digitaalisuuden majoituskokemukseen tavalla, jota Suomessa ei ole aiemmin nähty.
Teksti: Inka Khanji
Päivitetty: 20.08.2019
facebook   whatsapp

Uudenlainen hotelli avataan marraskuussa

Suomen parhaaksi hiihtokeskukseksi vuosina 2017 ja 2018 valitulle Iso-Syötteelle avataan uusi hotelli marraskuussa 2019. Kide Hotel by Iso-Syöte tarjoaa majoittujille erikoisen kokemuksen, joka yhdistää ekologisuuden, digitaalisuuden ja kiertotalouden. Vihreiden arvojen uskotaan olevan kilpailuvaltti ja houkuttelevan Iso-Syötteelle matkailijoita niin kotimaasta kuin ulkomailtakin.

– Olemme nyt rakentamassa täysin uutta asiakaskokemusta, jossa perinteisesti etäiseksi koetut digitaaliset palvelut yhdistyvät sujuvasti korkeaan asiakaspalvelukokemukseen ja toimivaan matkailuelämykseen, sanoo hotellinjohtaja Jarkko Koskenmäki.

Kide Hotel by Iso-SyöteKIDE Hotel by Iso-Syöte
Uusi hotelli avataan erinomaiselle paikalle Luppoveden ja rinteiden väliselle alueelle.

Aivan laskettelurinteiden juureen nousevaa, 60 huoneen Kide-hotellia rakennetaan parhaillaan, ja rakentamisen aikana on otettu huomioon ympäristöön sekä ekologiseen kestävyyteen liittyvät tekijät, jotka ovat vaikuttaneet myös yhteistyökumppaneiden valintaan. Arvot näkyvät hotellin toiminnassa selvästi: puurunkoinen hotelli lämpenee maalämmöllä, hotelliravintolassa hyödynnetään kiertotaloutta ja digitaaliset palvelut rikastavat asiakaskokemusta.

– Tämä kokonaisuus tuo tärkeän liiketoimintaedun, sillä enää ei riitä, että matkailutuote on ympäristöystävällinen, sen on oikeasti oltava kautta linjan parempi ja houkuttelevampi pärjätäkseen kilpailussa.

– Luonnosta ja paikallisuuden ylläpitämisestä huolehtiminen koetaan yleisesti tärkeäksi, mutta valitettavan usein siihen yhdistyvät herkästi mielikuvat niukkuudesta, uhrautumisesta ja luopumisesta. Uudessa hotellissa on yhdistetty moderni tekniikka ja ympäristöä kunnioittava ajattelu, joka mahdollistaa vastuullisen matkailuelämyksen laadusta tinkimättä, Koskenmäki summaa.

Lähde ja kuvat: Kide by Iso-Syöte

Muokattu 20.8.2019 klo 15.00: vaihdettu uusi pääkuva

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.