Kuva: Shutterstock
Näin suljet hotellihuoneen oven äänettömästi

Hotellihuoneiden oviin liittyy kiusallinen ongelma – olisitko keksinyt itse tämän helpon ratkaisun?

Oletko jo huomannut, miten hotellihuoneiden raskaat ovet voi sulkea lähes äänettömästi?

Näin suljet hotellihuoneen oven herättämättä muita

Moni hotellivieras joutuu joskus miettimään, miten sulkisi huoneen oven mahdollisimman hiljaa. Ehkä heräsit ennen matkakumppaniasi ja haluat suunnata lenkille tai aamiaiselle herättämättä tätä. Tai kenties yö venyi pitkäksi ja saavut nukkumaan myöhemmin kuin reissukaveri.

Ongelmaksi muodostuvat hotellihuoneiden raskaat ovet, joita on lähes mahdotonta sulkea ilman äänekästä kolahdusta. Asia selvästi mietityttää monia, sillä netti on täynnä hotellien raskaita ja äänekkäitä ovia ihmetteleviä kysymyksiä.

Monesti hotellihuoneiden ovissa on kahva, jota ei saa painettua alas. Tämä tarkoittaa sitä, että ovi on vain lyötävä kiinni – eikä meluhaitoilta tällöin vältytä.

Matkabloggaaja Johnny Jet on kuitenkin keksinyt tavan, jolla oven saa suljettua lähes täysin äänettömästi. Bloggaaja jakoi huomionsa verkossa julkaistulla videolla.

Jos pidät ovea raollaan ja painat hotellin avainkortin elektronista lukkoa vasten, pystyt yllättäen painamaan ovenkahvan alas. Kun kahva on laskettu, ovi sulkeutuu ilman kolahdusta.

Tätä vinkkiä kannattaa hyödyntää aikaisin aamulla ja myöhään yöllä myös silloin, kun omassa huoneessa ei nuku kukaan. Herkkäuniset vieraat muissa huoneissa saattavat nimittäin heräillä käytävällä kolahtaviin oviin pahimmillaan pitkin yötä.

Katso videolta, miten ovi kannattaa sulkea!

Lue myös: Joko olet keksinyt kokeilla tätä niksiä hotellissa? Yleinen pulma ratkeaa helposti – tarvitset vain yhden kortin lompakostasi

Lähde: Travel + Leisure
Kuva: Shutterstock
Video: YouTube / Johnny Jet

Päivitetty: 15.8.2018

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (2 votes, average: 4,00 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia