Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Lomailetko Suomen Turussa – katso lista hostelleista

artikkelin kuva
Hostellit
Etsitkö edullista majapaikkaa Turusta? Rantapallo listasi Turun ja lähiseudun hostellit - näissä paikoissa voit yöpyä pikkurahalla.
Teksti: harjoittelija
Päivitetty: 23.05.2014
facebook   whatsapp

Hostelleja keskustassa ja saaristossa

Turku on ihastuttava rannikkokaupunki, joka tarjoaa viihtyisiä hostellivaihtoehtoja budjettimatkailijalle niin saaristossa kuin mantereellakin. Osa hostelleista toimii vain kesäkaudella, joten majoitusta suunnitellessa kannattaa varmistaa aukioloajat ennakkoon.

Hostel Turku

Hostel Turku sijaitsee kaupunkia halkovan Aurajoen läheisyydessä. Retkeilymaja tarjoaa yösijan Turussa vierailevalle reissaajalle yhdeksi tai useammaksi yöksi. Yhteisiin tiloihin kuuluvat keittiö ja oleskelutila, jossa toimii langaton verkkoyhteys.

Hostellilla on oma pieni puutarha, ja paikan päältä on mahdollista vuokrata polkupyörä, jolla voi mukavasti kiertää kaupunkia. Myös hyvät kulkuyhteydet Turun satamaan ja lentoasemalle lukeutuvat tämän hostellin hyviin puoliin.

Hostel Turku
Linnankatu 39
20100 Turku

www.hostelturku.fi

Laivahostel Borea

Laivahostel Borea on Aurajoen varteen telakoitu laiva, joka tarjoaa hyttimajoitusta reissaajille. Omalla kylpyhuoneella varustettuja kahden hengen hyttejä on saatavana ikkunalla tai ilman. Hintaan sisältyvät aamiainen sekä liinavaatteet ja pyyhe. Yhteisissä tiloissa on minikeittiö ja oleskelutila. Laivalla toimii myös lounasravintola, jota on mahdollista vuokrata omia tilaisuuksia varten.

Aurajoen ranta on etenkin kesäisin kaunista aluetta, ja tämä merihenkinen majapaikka on kävelymatkan päässä Turun keskustasta. Hostellilta on hyvät kulkuyhteydet satamaan ja lentokentälle.

Laivahostel Borea
Linnankatu 72
20100 Turku

www.hostelborea.fi

Linnasmäki Hostel

Turun kristillisen opiston yhteydessä luonnon helmassa sijaitsee Linnasmäki Hostel. Historiallisella ja luonnonkauniilla alueella on hyvät liikuntamahdollisuudet, ja Linnasmäen kokoushotellissa on sekä hotelli- että hostellitason majoitusta.

Vain neljän kilometrin päässä keskustasta sijaitseva Linnasmäki tarjoaa asiakkailleen maksuttoman sauna- ja uima-allasosaston käytön. Yhteisissä tiloissa, joihin kuuluu muun muassa pihan grillikatos, voi kokata tai tutustua muihin asukkaisiin.

Linnasmäki
Lustokatu 7
20380 Turku

www.linnasmaki.fi

Gammelgård

Turun saaristossa sijaitseva Nauvo on yksi rannikon viehattävimmistä paikosta ja Gammelgård tarjoaa asiakkailleen monipuolisia aktiviteetteja, kuten polkupyörien vuokrausta ja ulkoilumahdollisuuksia. Majatalo sijaitsee vajaan kolmen kilometrin päässä Nauvon keskustasta.

Kauniilla seudulla on mahdollista yöpyä 1-4 hengen huoneissa ja majatalon ympäristössä on muun muassa grillikatos, puutarha ja leikkikenttä lapsille. Alueelta löytyy myös sauna sekä urheilutilat. Vuodevaatteet ja aamiainen sisältyvät huoneiden hintoihin.

Gammelgård
Norrstrandintie 217
21660 Nauvo

Gammelgård

Teksti: Sara Laakkonen
Kuva: Visit Finland

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.