Kreeta

Alma Tour

Alma Tour on vuodesta 1991 toiminut kansainvälinen matkanjärjestäjä, jolla on ollut vuodesta 2008 saakka toimisto myös Suomessa. Alma Tour asetettiin konkurssiin lokakuussa 2011.

Yritys on lähtöisin Bulgariasta ja sen toimistot sijaitsevat Ruotsissa, Virossa, Latviassa, Liettuassa, Ukrainassa sekä Venäjällä Pietarissa ja Moskovassa.

Alma Tour konkurssissa

Alma Tourin heikko taloudellinen tilanne kävi ilmi syyskuussa 2011, kun sadat turistit jäivät jumiin Bulgariaan. Lentoyhtiö Bulgaria Air kieltäytyi operoimasta Alma Tourin lomalentoja maksamattomien velkojen vuoksi.

Alma Tour joutui toimintakieltoon, jota seurasi konkurssiin asettaminen lokakuun alussa. Alma Tourilla on Kuluttajavirastossa vakuus, josta maksetaan korvaukset yhtiön kautta matkansa varanneille.

Kuluttajaviraston ohjeet matkanjärjestäjän konkurssitilanteessa

Kuva: Flickr / Wolfgang Staudt

Päivitetty: 24.4.2013

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (25 votes, average: 2,92 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

4 kommenttia

Olen katsonut Matkaoppaat -Bulgaria eli Alma Tour. Onko kenelläkään tietoa, kun Alma Tour Matkaoppailla oli olkalaukku niin Olkalaukkujen valmistajaa. ??

Jostainhan työtekijöidenkin on aloitettava! Saattaa olla ensimmäisiä työpaikkoja, kaikki eivät ole kokeneita konkareita.
Itse olin monena vuonna Alma Tourin matkoilla. Pidin kyllä oppaista. Asiat tuli hoidettua mm. Islannin tulivuorenpurkauksen aikaan. Oli mahdollisuus tutustua myös oppaisiin kuukauden ajan!
Ps.Minullekin kelpaisi vallan hyvin Alma Tourin t-paita!

Heippa!teillä on upea ohjelma tämä matkaoppaatohjelma,katonut austa asti kaikki jaksot!!Olisiko teillä lahjoittaa minulle “Matkaopaista”materiaalia,esimerkiksi T-paita,ym t-paidan koko olisi xxl-Osoite:Luosuntie 159 95900 Kolari

Katsoessa tv:stä matkaoppaat ohjelmasta Alma Tour- touhua, niin ei kovin imartelevaa mainosta yhtiöstä anna. Hyvin amatöörimaista puuhastelua.