Hyppää sisältöön

Juneyao Air

Mia Pennanen Päivitetty: 21.11.2023
Vuonna 2006 perustettu Juneyao Air on yksityisesti omistettu kiinalainen lentoyhtiö.

Suorat lennot Shanghaista Helsinkiin

Juneyao Air on vuonna 2006 perustettu kiinalainen lentoyhtiö, joka on yksi suurimmista yksityisesti toimivista lentoyhtiöistä Kiinassa. Sen laivastoon kuuluu yli 80 Airbus A320 -lentokonetta ja Boeing 787 Dreamliner -konetta. Yhtiön päämaja sijaitsee Shanghaissa.

Lentoyhtiö toimii Shanghain ja Nanjingin lentokentiltä, ja yhtiöllä on kattava verkosto Kiinaan ja sen naapurimaihin. Juneyao Air on tehnyt codeshare-yhteistyötä useiden Star Alliance -lentoyhtiöallianssin kumppaneiden kanssa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuonna 2021 yhtiö aloitti yhteisen liiketoiminnan Finnairin kanssa tarjoten näin molempien yhtiöiden asiakkaille laajemman reittiverkoston. Yhteistyön myötä Finnair Plus -jäsenet myös ansaitsevat palkintopisteitä entistä paremmalla pistekertoimella Juneyao Airilla lentäessään.

Juneyao Air on tarjonnut suoria lentoja Shanghain ja Helsingin välillä kesäkuusta 2019 alkaen. Lentoja lennetään 787 Dreamliner -koneilla. Lentoreitti on Juneyao Airin ensimmäinen mannertenvälinen lento.

Yhteystiedot

Yhtiön englanninkieliset verkkosivut ovat osoitteessa https://global.juneyaoair.com.

Yhtiön asiakaspalvelu palvelee kiinaksi ja englanniksi puhelimitse numerossa +86-95520 ja sähköpostitse osoitteessa customercare@juneyaoair.com.

Jos lennät Finnairin ja Juneyao Airin yhteisellä lennolla, on myös Finnairin asiakaspalvelu käytössäsi. Finnairin asiakaspalvelu palvelee numerossa +358 300 871 160. Finnairin asiakaspalvelu toimii myös verkossa osoitteessa https://www.finnair.com/fi-fi/asiakastuki-ja-yhteystiedot.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen