Hyppää sisältöön

Aventours

Mia Pennanen Päivitetty: 01.08.2023
Aventours on matkatoimisto, joka järjestää lähtöjä myös maakuntien lentoasemilta.

Lomalle maakunnista

Aventours Oy on pohjoismaiseen Aventura-matkanjärjestäjäkonserniin kuuluva matkatoimisto, joka aloitti toimintansa Suomessa vuonna 2021.

Matkatoimisto hyödyntää toiminnassaan erityisesti maakuntien lentoasemia. Aventours järjestää tilauslentoja etelän lomakohteisin yli kymmeneltä Suomen maakuntakentältä. Matkatoimiston tarjoamat lento ja hotelli -matkat lennetään Helsinki-Vantaan ja Tampereen lentoasemilta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aventours järjestää rantalomia muun muassa Aurinkorannikolle, Kyprokselle ja Mallorcalle. Kaupunkilomavalikoimaan kuuluvat monet Euroopan pääkaupungit kuten Lissabon, Varsova ja Berliini.

Aventoursin tarjoama majoitusvalikoima on myös laaja: valikoimasta löytyy runsaasti eri hintaisia ja tasoisia hotelleja, joista löytyy sopiva vaihtoehto moneen matkabudjettiin. Tarjolla on niin all inclusive -hotelleja kuin kohteita, joihin kuuluu pelkkä majoitus.

Lomamatkojen lisäksi matkanjärjestäjän kautta voi ostaa pelkät lennot. Aventours järjestää myös ryhmämatkoja vähintään 10 hengen ryhmille.

Yhteystiedot

Aventoursin internetsivut löytyvät osoitteesta www.aventours.fi.

Matkanjärjestäjän asiakaspalvelun tavoittaa puhelimitse numerosta +358 50 554 8633 sekä sähköpostitse osoitteesta myynti@aventours.fi. Internetsivuilla asiakkaita palvelee myös chat. Asiakaspalvelu on auki maanantaista perjantaihin klo 9–16.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Katso myös Aventoursin äkkilähdöt.