Kuva: Flydubai
Flydubai

Flydubai

Flydubai on Dubain ensimmäinen halpalentoyhtiö.

Lähi-idän kasvava halpalentoyhtiö

Vuonna 2008 perustettu Flydubai on Arabiemiraattien Dubain ensimmäinen halpalentoyhtiö, joka lensi ensimmäisen kaupallisen lentonsa vuonna 2009. Yhtiön omistaa Dubain hallitus.

Flydubai lentää yhteensä yli 90 kohteeseen Dubain ja Al Maktoumin kansainvälisiltä lentokentiltä. Se on kasvattanut liikennöintiä erityisesti Afrikkaan, Keski-Aasiaan, Eurooppaan ja Lähi-idän maihin. Yhtiö työllistää yli 4 000 työntekijää 114 kansallisuudesta.

Suora lento Helsingistä Dubaihin

Flydubai avasi syksyllä 2018 ensimmäisen suoran lentoreittinsä Helsingin ja Dubain välillä. Yhtiö liikennöi väliä uusilla Boeing 737 MAX 8 -koneilla, joissa on istumapaikat enintään 210 matkustajalle. Lentoaika suoralla yhteydellä on hieman yli kuusi ja puoli tuntia.

Yhtiön economy-luokan liput sisältävät käsimatkatavarat seitsemään kiloon saakka, ja ruumaan laitettavat matkatavarat on ostettava economy-luokassa erikseen. Flydubai tekee codeshare-yhteistyötä Emiratesin kanssa, joten Flydubain lennoilta voi vaihtaa helposti Emiratesin lennoille.

Flydubain yhteystiedot

Flydubain englanninkieliset verkkosivut

Flydubain asiakaspalvelu palvelee numerossa (+971) 600 54 44 45 englanniksi ja arabiaksi.

Kuva: Flydubai

Päivitetty: 7.11.2018

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

2 kommenttia

Joulukuussa 2017 Boeing ja Flydubai viimeistelivat ja vahvistivat vuoden 2017 Dubain ilmailunayttelyssa tehdyn tilauksen 175 Boeing 737 MAX -koneesta. Kyseessa on Lahi-Idan alueen maiden suurin yksittainen kapearunkokonetilaus.

Minkämaalaiset lentäjät lentävät Helsinki-Dubai väliä? Kuulin että flydubailla on suomalaisiakin lentäjiä, lentopelkoisena istuisin mielummin kyydissä tietäen että on suomalaisia puikoissa.