hero taustakuva

Flydubai

Flydubai artikkelin kuva
Matkatoimistot
Flydubai on Dubain ensimmäinen halpalentoyhtiö.
Teksti: Elina Venttola
Päivitetty: 07.11.2018
facebook   whatsapp

Lähi-idän kasvava halpalentoyhtiö

Vuonna 2008 perustettu Flydubai on Arabiemiraattien Dubain ensimmäinen halpalentoyhtiö, joka lensi ensimmäisen kaupallisen lentonsa vuonna 2009. Yhtiön omistaa Dubain hallitus.

Flydubai lentää yhteensä yli 90 kohteeseen Dubain ja Al Maktoumin kansainvälisiltä lentokentiltä. Se on kasvattanut liikennöintiä erityisesti Afrikkaan, Keski-Aasiaan, Eurooppaan ja Lähi-idän maihin. Yhtiö työllistää yli 4 000 työntekijää 114 kansallisuudesta.

Suora lento Helsingistä Dubaihin

Flydubai avasi syksyllä 2018 ensimmäisen suoran lentoreittinsä Helsingin ja Dubain välillä. Yhtiö liikennöi väliä uusilla Boeing 737 MAX 8 -koneilla, joissa on istumapaikat enintään 210 matkustajalle. Lentoaika suoralla yhteydellä on hieman yli kuusi ja puoli tuntia.

Yhtiön economy-luokan liput sisältävät käsimatkatavarat seitsemään kiloon saakka, ja ruumaan laitettavat matkatavarat on ostettava economy-luokassa erikseen. Flydubai tekee codeshare-yhteistyötä Emiratesin kanssa, joten Flydubain lennoilta voi vaihtaa helposti Emiratesin lennoille.

Flydubain yhteystiedot

Flydubain englanninkieliset verkkosivut

Flydubain asiakaspalvelu palvelee numerossa (+971) 600 54 44 45 englanniksi ja arabiaksi.

Kuva: Flydubai

Lue kommentit (2) Jätä kommentti

  1. Joulukuussa 2017 Boeing ja Flydubai viimeistelivat ja vahvistivat vuoden 2017 Dubain ilmailunayttelyssa tehdyn tilauksen 175 Boeing 737 MAX -koneesta. Kyseessa on Lahi-Idan alueen maiden suurin yksittainen kapearunkokonetilaus.


  2. Minkämaalaiset lentäjät lentävät Helsinki-Dubai väliä? Kuulin että flydubailla on suomalaisiakin lentäjiä, lentopelkoisena istuisin mielummin kyydissä tietäen että on suomalaisia puikoissa.


  3. Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.