Hyppää sisältöön

Unelmien häämatkakohteet

Krista Ahonen
Krista Ahonen Päivitetty: 24.08.2020
Tahdon, tahdon, tahdon! Kukapa ei tahtoisi myös täydellisen romanttista häämatkaa?

ILMOITUS

Valitse kohde oikein

Kun haluatte häämatkan isolla H:lla, on hyvä suunnitella kohde huolellisesti valitsemalla paikka, joka on juuri teidän näköisenne. Joillekin pareille se tarkoittaa ihanan rentouttavaa lojumista valkoisella hiekkarannalla sylikkäin, toisille sähäkkää kaupunkilomaa tai seikkailua kahdestaan jossakin mukavan eksoottisessa kohteessa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Häämatkoja on yhtä monta erilaista kuin on erilaisia parejakin. Häämatka jos jokin on se täydellinen vain kerran elämässä -elämys. Tjäreborg kokosi sinulle valmiiksi suosittuja häämatkakohteita, joista voit löytää unelmiesi matkan sen kaikkein rakkaimman kanssa.

Mauritius

TjäreborgMauritius on suosittu häämatkakohde.
Mauritiuksen valkoinen hiekka ja kirkas vesi houkuttelevat häämatkalaisia.

Mauritius on lähes epätodellisen täydellinen. Valkoinen hiekka, kirkas vesi ja kaunis luonto on itse koettava, jotta sen uskoo todeksi. Miljöö on kuin luotu hellille tunteille ja ajatuksille, jotka ovat kaukana arjen kiireestä ja kotimaan koleudesta. Huojuvat palmut ja lempeä tuuli, hyvät palvelut ja upea ympäristö luovat miellyttävän ja helpon ilmapiirin myös mieleenpainuvalle häämatkalle.

Kuuba

TjäreborgHäämatka Kuubaan on persoonallinen valinta.
Kuuban ainutlaatuinen tunnelma sopii persoonalliselle hääparille.

Kuubassa on jotain aivan erityistä, viehättivätpä teitä valkoiset Varaderon korallirannat tai Havannan mukaansatempaavat salsarytmit. Eikä missään maistu Mojito yhtä hyvältä kuin täällä. Kuuba on yksi Karibian vehreimmistä saarista. Ilmasto on trooppinen ja rannikkoa reunustavat valkoiset korallirannat.

Seychellit

Seychellit on kuvankaunis häämatkakohde.
Seychellien paratiisisaarilta löytyy maailmanluokan rantoja.

Seychellit koostuvat 115 saaresta sekä henkeäsalpaavan kauniista ja koskemattomasta luonnosta. Täällä teitä odottavat maailmanluokan rannat, joilla voitte keskittyä viettämään rentouttavaa lomaa. Asukkaat ovat hyvin vieraanvaraisia ja auttavat teitä mielellään löytämään saarten mansikkapaikat. Täällä voitte täydellisesti keskittyä kaikkein tärkeimpiin eli ihanaan elämään ja toisiinne.

Aruba

TjäreborgAruban valkoinen hiekka ja turkoosi vesi viehättävät matkailijoita.
Kuvankaunis Aruba tarjoaa täydelliset puitteet romanttiselle lomalle.

Aruba on yksi todellisista unelmakohtaista. Rannat ovat liidunvalkoisia, vesi turkoosinsinistä ja palmut huojuvat leudossa tuulessa. Aruban pieni paratiisisaari suo suuria elämyksiä kaikille aisteillenne. Kuuma hiekka polttelee varpaitanne ja merenguen latinalaiset rytmit saavat sydämenne sykkimään kiivaammin.

Bali

Bali on trooppinen paratiisi.
Värikäs Bali sopii myös aktiiviselle hääparille.

Oletteko haaveilleet valkoisista hiekkarannoista tai White Water Raftingista keskellä sademetsää? Bali on trooppinen paratiisi, jossa rannat ovat pitkiä ja elämykset upeita. Täällä voitte upottaa varpaanne pehmeään rantahiekkaan, kuunnella aaltojen pauhua ja tuulen suhinaa palmujen lehvissä. Bali on yksi Intian valtameren eksoottisimmista ja värikkäimmistä saarista. Tarumaisen kauniilla saarella on tarjolla suurenmoisia luontoelämyksiä ja nähtävyyksiä, upeita rantoja, monia harrastusmahdollisuuksia, kulinaarisia nautintoja ja unohtumatta sydämellisiä balilaisia.

St. Martin / St. Maarten

TjäreborgSt. Maartenilta ja St. Martinilta löytyy upeita rantoja.
St. Martin ja St. Maarten kutsuvat nauttimaan karibialaisesta tunnelmasta.

Tervetuloa Karibialle! Yksi saari, kaksi maata, ihania paratiisirantoja sekä lähes 400 ravintolaa, joista valita. St. Martin ja St. Marteen ovat jakaneet saaren suunnilleen kahteen yhtä suureen osaan – pohjoispuoli on ranskalainen ja eteläinen on hollantilainen. Täällä kohtaat täydellisen karibialaisen tunnelman ja yli 40 erilaista rantaa takaavat, että löydätte haluamanne, toivoittepa rannalta erinomaisia palveluja tai rauhallisempia syrjässä olevia rantoja.

Romanttinen viikonloppu suurkaupungissa

TjäreborgBarcelonassa voi viettää romanttisen häämatkan.
Barcelona on romanttinen kaupunkikohde tuoreelle hääparille.

Oletteko aktiivinen pariskunta, jolle parhaimmaksi häämatkakohteeksi sopii yhteinen loma suurkaupungin sykkeessä? Tjäreborg on koonnut valmiiksi suosikkihotellejaan monista suosituista kaupunkilomakohteista, jotka tarjoavat täydelliset puitteet ikimuistoiselle häämatkalle.

Esimerkiksi Barcelonan Petit Palace Museum on kuin luotu romanttiseen lomaan. Tutustu myös muihin romanttisiin hotellisuosituksiin Madridissa, Amsterdamissa, Italiassa, Lissabonissa, Pariisissa, Nizzassa, Berliinissä, Prahassa, Budapestissä ja monessa muussa upeassa kohteessa.

Amalfin rannikon romantiikkaa

Sorrento sijaitsee kauniilla Amalfin rannikolla.
Italian Sorrento on upea häämatkakohde Euroopassa.

Haaveiletteko ehkä Etelä-Italian romanttisesta lomatunnelmasta? Silloin kaunis Amalfin rannikko ja Sorrento voivat olla teille sopivia kohteita. Täällä rauhallisella paikalla, ylhäällä kalliojyrkänteen reunalla ja meren rannalla sijaitsevassa Grand Hotel Riviera -hotellissa voitte rentoutua tasokkaassa ympäristössä ja nauttia samalla hyvästä palvelusta. Hotellin ulkoterassilta avautuvat kauniit näköalat merelle.

Rakkauden loma Makarska Rivieralla

Vai olisiko avioliittonne kruunaava häämatkakohteenne viehättävällä Makarska Rivieralla Kroatiassa? Vila Swiss on viehättävä huoneistohotelli, joka sijaitsee erinomaisella paikalla rantakadun varrella. Hotellin à la carte -ravintola on yksi alueen parhaimmista, ja sieltä avautuvat upeat näköalat Adrianmerelle.

Teksti ja kuvat: Tjäreborg

ILMOITUS

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Islannin kahdeksan ihmettä

Islannin kahdeksan ihmettä

Suloinen Lissabon lumoaa näkymillään.

Lissabon – kaupunki, johon ei voi olla rakastumatta

Waldorf Astoria -hotelli on esiintynyt useissa elokuvissa.

Luksushotelleja kaupunkilomalla

Berliini on monipuolinen kaupunkikohde.

Maailma on sun – miksi soolomatkailu on niin hauskaa?

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja