Hyppää sisältöön

Lähde treenilomalle – hyvää oloa auringosta ja liikunnasta

Krista Ahonen
Krista Ahonen Päivitetty: 24.08.2020
Moni haluaa liikkua aktiivisesti myös lomalla. TjäreborgSPORT sopii sinulle, joka haluat nauttia treenaamisesta lomallakin. Uusi startti, uusi vuosi tai halu jatkaa sporttista elämäntapaa myös lomalla ovat hyviä syitä innostua TjäreborgSPORT-lomasta, jossa upeat maisemat tuovat lisäpuhtia aktiiviseen lomaan.

ILMOITUS

Liiku monipuolisesti myös lomalla

Tjäreborgilla on paljon mahdollisuuksia sinulle, joka haluat jättää aurinkotuolin ja liikkua lomallasi. Riippumatta siitä, minkä tasoinen liikkuja olet, aktiivilomalla sinulla on hyvä mahdollisuus saada itsesi kuntoon.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Treenaamisen tulee olla hauskaa. Samasta syystä Tjäreborgin valikoimissa on monia mukavia ja erilaisia kuntoilu- ja hyvinvointimatkoja eri kohteisiin, joissa voit yhdistää lämpöisen ilmaston, auringon sekä mahdollisuuden kunnon kohottamiseen ja huikean hyviin treeneihin. Miltä kuulostaisi esimerkiksi pilates- ja syvävenyttelyloma Kreetalla?

Sats Elixian ryhmäliikuntatunnit

Nautitko eniten ryhmässä liikkumisesta ja tuoko ryhmäliikunta sinulle kaivattua lisämotivaatiota, jolla saat parhaat tehot irti? Ryhmäliikuntatunnit onnistuvat hyvin myös lomalla, kunhan valitset oikean matkanjärjestäjän.

Tjäreborg
Ryhmäliikuntatunneista saa lisämotivaatiota omaan liikkumiseen ja niihin voi osallistua myös Tjäreborgin matkoilla.

Kun majoitut Tjäreborgin Sunprime- tai Sunwing Family Resorts -hotellissa, pääset nauttimaan Sats Elixian tarjoamista ryhmäliikuntatunneista, joihin kuuluvat muun muassa Core, Yoga, Crosstraining ja Power Step. Mikä parasta, ryhmäliikuntatunnit ovat aina ilmaisia.

Tjäreborg
Jo yhden viikon aikana saat monipuolisen treenikokonaisuuden, joten paikan päällä kannattaa kokeilla useampia lajeja.

Core on voimaharjoittelua, jossa treenataan keskeisiä lihaksia. Crosstraining on kestävyys- ja lihaskuntoa kehittävä kiertoharjoittelu. PowerStepissä yhdistyvät sykkeennostatus sekä tehokas lihaskuntoharjoittelu. SatsYogassa treenaat muun muassa liikkuvuutta, voimaa ja tasapainoa.

Personal trainer mukana treeneissä myös lomamatkalla

Treenit on mahdollisuus polkaista tavoitteellisesti alkuun personal trainerin ohjauksessa Tjäreborgin matkalla. Henkilökohtainen personal trainer räätälöi sinulle oman kunto-ohjelman kuntotasosi mukaan. Personal trainerisi saa treenaamisen tuntumaan tehokkaalta ja motivoivalta auttamalla keskittymään oikeisiin asioihin.

Tjäreborgin ammattitaitoiset personal trainerit ovat käytettävissä koko treenauksen ajan ja heiltä saat kaiken mahdollisen avun – myös vinkkejä terveellisestä ravinnosta ja apua yksilöllisesti räätälöityihin kunto-ohjelmiin.

Tjäreborg
Jos haluat treenata yhdessä ystävän kanssa, voit varata myös PT Duo -paketin. Personal trainer auttaa teitä molempia liikuntatuntien aikana, ja teette yhdessä töitä tavoitteiden saavuttamiseksi.

Pinkaise juoksuun

Houkutteleeko ajatus juoksulenkeistä ulkomailla upeissa maisemissa? Mikä olisi ihanampaa kuin herätä uuteen aamuun upeassa lomakohteessa ja suunnata lenkille varhain aamulla tai nauttia auringonlaskuista juoksutossut jalassa.

Tjäreborg
Uudet maisemat ja vaihtelevat maastot tuovat tehoja juoksuharrastukseen.

Suurin osa Tjäreborgin kohteista sopii loistavasti myös juoksuun. Tjäreborg on koonnut valmiiksi hotellisuositukset, joissa on erinomaiset olosuhteet leppoisasta hölkkälenkistä tai kovemmasta juoksutreenistä haaveilevalle. Sunwing Family Resorts -hotellit sopivat lasten kanssa matkustaville juoksijoille. Sunprime-hotellit ovat mainioita tukikohtia aikuisten kesken lomaileville juoksijoille.

Tjäreborg
Juoksutreenit meren rannalla. Mikä voisi olla motivoivampi ympäristö?

Lähdetkö lomalle lasten kanssa? Nauti lomasta perheesi kanssa Mallorcan kauniilla saarella, jossa silmiesi edessä avautuu sininen Välimeri, paljon mahdollisuuksia monipuolisiin ja hauskoihin juoksutreeneihin ja Fitness & Spa kulman takana.

Sunwing Cala Bona Beach sijaitsee Mallorcan itärannikolla, joka monen mielestä on Mallorcan kauneinta aluetta. Cala Bona Beachissä sinulla on juoksun lisäksi erinomaiset liikuntamahdollisuudet, olipa sitten kyse Water Aerobics -tunnista uima-altaassa tai jalkapallomatsista monitoimikentällä. Viihtyisän Fitness & Spa -osaston kuntosalilla voit osallistua ammattitaitoisten ja inspiroivien ohjaajien vetämille liikuntatunneille. Hotellialueella on myös tenniskenttä ja pelivälineitä voit vuokrata Help Deskistä.

Tjäreborg
Kuntosalitreeneihin pääsee osallistumaan myös fitness-osastolla, jossa on huomioitu loistavasti aktiiviset matkailijat.

Vai oletko kenties lähdössä lomalle aikuisten kesken lempivarusteenasi mukaan pakatut lenkkarit ja muut urheilukamppeet? Mallorcan Sunprime Waterfrontin sijainti suoraan rantapromenadin varrella Playa de Palmassa on unelmakohde treenilomasta ja juoksusta nauttivalle. Fitness-osastolla on sekä kuntosali että koulutettujen ohjaajien ryhmäliikuntatunteja. Treenien lomassa kannattaa vierailla myös hotellin spa-osastolla, jossa tarjolla on kaikkea pedikyyristä hierontaan.

Lähde ja kuvat: Tjäreborg

ILMOITUS

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Islannin kahdeksan ihmettä

Islannin kahdeksan ihmettä

Suloinen Lissabon lumoaa näkymillään.

Lissabon – kaupunki, johon ei voi olla rakastumatta

Waldorf Astoria -hotelli on esiintynyt useissa elokuvissa.

Luksushotelleja kaupunkilomalla

Berliini on monipuolinen kaupunkikohde.

Maailma on sun – miksi soolomatkailu on niin hauskaa?

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja