Kuva: Flickr / Karen
Royal Caribbean

Royal Caribbean

Royal Caribbean tarjoaa loistoristeilyjä lukuisissa kohteissa ympäri maailmaa. Varustamo omistaa myös kaksi maailman suurinta risteilyalusta.

Maailman suurimpien risteilyalusten omistaja

Valtavista luksusristeilijöistään tunnettu Royal Caribbean risteilee 300 kohteessa ympäri maailmaa, mutta erityisesti Karibialla, Tyynellä valtamerellä ja Euroopassa.

Vuonna 1968 perustettu varustamo on osa yhdysvaltalaista Royal Caribbean Cruises Ltd -yhtiötä, jonka kotipaikka on Miamissa Floridan osavaltiossa.

Royal Caribbean tarjoaa loistoristeilyjä useissa eri laivaluokissa ja on tunnettu laivoista, jotka ovat varsinaisia viihdekeskuksia. Valtavissa aluksissa onkin viihdykettä esimerkiksi luistinradoista kiipeilyseiniin, loputtomasti ostosmahdollisuuksia, kylpyläpalveluja, kuntosaleja sekä tietysti monia ravintoloita ja allasalueita.

Royal Caribbean omistaa kaksi maailman suurinta risteilyalusta: Oasis of the Seasin ja Allure of the Seasin. Varustamon käytössä on yhteensä 22 risteilyalusta.

Yhteystiedot

Royal Caribbeanin suomenkieliset verkkosivut ovat osoitteessa www.royalcaribbean.fi.

Esimerkiksi Kaleva Travel, Tjäreborg ja Matkapojat myyvät Royan Caribbeanin risteilyjä Suomessa. Varustamon englanninkielinen asiakaspalvelu palvelee numerossa +47 2251 3795 ja sähköpostiosoitteessa [email protected]

Kuva: Flickr / Karen

Päivitetty: 25.2.2015

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia