Kuva:
Copterline lentää Helsingistä Tallinnaan 18 minuutissa

Copterline

Copterline Oy on virolainen yhtiö, joka tarjoaa helikopteriyhteyksiä Helsingin ja Tallinnan välillä. Copterlinen omistaa suomalaiskonserni FastClass Oy.

Helsingistä Tallinnaan 18 minuutissa

Copterline aloitti toimintansa Suomessa jo vuonna 2000, mutta helikopterilennot lakkautettiin ensimmäisen kerran vuonna 2006. Uusi aloitus vuonna 2008 ei ollut taloudellisesti kannattava, ja yhtiö ajautuikin konkurssiin kaksi vuotta myöhemmin. Copterline palasi markkinoille syyskuussa 2011 käynnistäessään jälleen nopean helikopteriyhteyden Helsingin ja Tallinnan välillä.

Helikopterilentoja lähtee Helsingin Hernesaaresta Tallinnaan arkipäivisin jopa kuudesti päivässä ja matka Helsingistä Tallinnaan kestää 18 minuuttia. Yhtiö liikennöi 12-15 henkeä kuljettavalla AgustaWestland AW139 -helikopterilla.

Tilauslentoja ja matkapaketteja

Copterline on lisännyt tarjontaansa JOKER-halpaliput, joiden hinnat ovat edullisimmillaan tavallisia lippuja selvästi edullisempia. Copterline tekee myös asiakkaiden tarpeiden mukaisia tilauslentoja, jotka räätälöidään mahdollisuuksien mukaan ja hintaan vaikuttavat esimerkiksi reitti, laskeutumismaksut, odotustunnit ja kopterin lentoaika.

Kuljetuspalveluiden lisäksi valikoimaan kuuluu myös all inclusive -hotellipaketteja. Vapaa-ajan matkustajille suunnattu kaupunkilomapaketti sisältää helikopterilentojen lisäksi yhden yön yöpymisen valinnaisessa viiden tähden hotellissa, viiden ruokalajin illallisen huippuravintolassa sekä kaikki kuljetukset kohteiden välillä.

Yhteystiedot

Copterlinen Helsingin terminaali Hernesaari Heliport sijaitsee osoitteessa Hernematalankatu 2. Tallinnan terminaalin Tallinn Teleportin osoite puolestaan on Merepuiestee 20.

Copterlinen internetsivusto löytyy osoitteesta www.copterline.com/fi.

Kuva: Copterline / FastClass

Päivitetty: 7.6.2013

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (21 votes, average: 2,95 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia